Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ - ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΡΑ & ΛΑΘΡΟΑΣΙΑΤΟΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ!


ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 284 ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (σ.σ. βάλτε και αυτούς που ΔΕΝ συνελήφθησαν και καταλάβετε για τί νούμερα μιλάμε)

Στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας συνελήφθη ένας Αλβανός να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του, προς το εσωτερικό της χώρας, τρεις συμπατριώτες του λαθρομετανάστες, εκ των οποίων ο ένας συνόδευε ένα ανήλικο (σ.σ. τους ανήλικους τους παίρνουν μαζί για να έχουν ευνοϊκότερη μεταχείριση), με τελικό προορισμό την Αθήνα έναντι χρηματικής αμοιβής.

Στους Αγίους Αναργύρους Άρτας συνελήφθη ένας ακόμη Αλβανός να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στο εσωτερικό της χώρας έναν λαθρομετανάστη, υπήκοο Αλβανίας έναντι χρηματικής αμοιβής.

Επίσης στο Καλπάκι Ιωαννίνων συνελήφθη ένας Αλβανός να μεταφέρει με αυτοκίνητο έναν συμπατριώτη του λαθρομετανάστη, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι διακινητές και οι λαθρομετανάστες, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ενώ τα αυτοκίνητά τους κατασχέθηκαν. (σ.σ. τουτ΄έστιν σύντομα ελεύθεροι κατόπιν της οδηγίας Καστανίδη για ευνοϊκή μεταχείριση)

Το τελευταίο τριήμερο σε ολόκληρη την Ήπειρο συνελήφθησαν 284 συνολικά Αλβανοί λαθρομετανάστες, και επαναπροωθήθηκαν στην χώρα τους μέσω Κακαβιάς. (σ.σ. τους πιστεύετε; εμείς όχι... και αν κάποιοι από αυτούς όντως επαναπροωθούνται με την μεταχείριση που έχουν αύριο πάλι τα σύνορα θα περνάνε...κοστίζει μήπως τίποτα; τζάμπα είναι...)

Τους βρήκαν οι λιμενικοί στην παραλία του Αγ. ΣέργηΜπήκαν στο ξύλινο σκάφος στα τουρκικά παράλια και πέρασαν στην Τήλο χωρίς ναυτιλιακά έγγραφα 120 παράνομοι μετανάστες.

Οι 46 άνδρες, 19 γυναίκες , 39 ανήλικα αγόρια και 19 ανήλικα κορίτσια (σ.σ. τα παιδιά ως ξεκάρφωμα που λέγαμε πως παίρνουν μαζί τους για να έχουν αμέσως δικαιώματα) αποβιβάστηκαν σε σημείο κοντά στην παραλία του Αγίου Σέργη.

Άνδρες του λιμενικού συνεργάστηκαν με την αστυνομία και μετά από εξονυχιστικό έλεγχο στην περιοχή εντόπισαν τους λαθρομετανάστες.

Σχόλιο...Μαζί με τις βάρκες και τις σχεδίες των λαθρομεταναστών,βουλιάζει και η Ελληνική κοινωνία που πλέον δεν αντέχει αλλο.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Κάντε κάτι..

Όσο θα υπάρχουν άτομα που θα βγάζουν μεροκάματα παριστάνοντας τους υπερευαίσθητους και τους φιλόξενους (λες και μιλάνε για το σπίτι τους,που το τριπλοκλειδώνουν) τόσο η Ελλάδα θα δέχεται συνεχή και καθημερινή επίθεση από ορδές δυστυχισμένων ανθρώπων.

ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΊΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ,Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ.

Να δούμε πότε θα αποφασίσει να εφαρμόσει τον νόμο.