Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Βούλγαροι ΕΞΕΔΙΔΑΝ 23χρονη ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ … ΒΑΝ !!!


Μια 42χρονη και ένας 44χρονος (υπήκοοι Βουλγαρίας) που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη είχαν μετατρέψει σε οίκο ανοχής όχημα τύπου βαν, όπου κρατούσαν αιχμάλωτη και εξέδιδαν νεαρή γυναίκα.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια, η 42χρονη γυναίκα με τη βοήθεια του συνεργού της αφού μετέφεραν στην Ελλάδα την 23χρονη ομοεθνή τους, στη συνέχεια εκμεταλλευόμενοι την κακή οικονομική της κατάσταση την κρατούσαν παρά τη θέλησή της έγκλειστη στο αυτοκίνητο, που ήταν μόνιμα παρκαρισμένο στην περιοχή του Χορτιάτη.

Οι δράστες, που παρακρατούσαν τα ταξιδιωτικά έγγραφα και το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας, δεν δίστασαν από τις αρχές του έτους να την αναγκάζουν να εκδίδεται σε πελάτες έναντι χρηματικού ποσού στη δασική περιοχή του Χορτιάτη.

Η δράση των δύο δραστών, αλλά και οι ερωτικές υπηρεσίες που προσφέρονταν μέσα στο βαν έφτασαν μέχρι τα αφτιά των ανδρών της Ασφάλειας. Ετσι μετά από αιφνιδιαστική επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Οργανωμένου Εγκλήματος, του Τμήματος Ηθών και της ομάδας ΟΠΚΕ, συνελήφθη αρχικά η 42χρονη αλλοδαπή και έπειτα από εκτεταμένες αναζητήσεις εντοπίστηκε εκτός των ορίων του αυτοφώρου και ο 44χρονος συνεργός της.

Ο τελευταίος μάλιστα, όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς η άτυχη 23χρονη, στις 2 Σεπτεμβρίου ασκώντας σε βάρος της σωματική βία την εξανάγκασε σε συνουσία. Εναντίον των δύο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για Σωματεμπορία και Παράνομη Κατακράτηση και θα οδηγηθούν ενώπιον των δικαστικών λειτουργών.