Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Φοιτήτρια καταγγέλλει τον βιασμό της απο Αλβανό, μετά από διασκέδαση στο Γκάζι.

Το περίφημο «Spanish Fly» (ναρκωτικό του βιασμού) βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του 31χρονου Αλβανού ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό 22χρονης Αλβανίδας φοιτήτριας στο Γκάζι. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το φιαλίδιο με υγρή ουσία που βρέθηκε στο όχημά του είχε το συγκεκριμένο όνομα στην ετικέτα του. Πρόκειται για τοξική ουσία που μπορεί να επιφέρει μέχρι και θάνατο.

Ο 31χρονος Αλβανός φερόμενος ως βιαστής, παράλληλα με την κατηγορία του βιασμού κατηγορείται ως αρχηγικό μέλος οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών στην Αθήνα.

Το θύμα βιασμού καταγγέλλει ότι διασκέδαζε το βράδυ της Τρίτης μαζί με φίλους της σε νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι. Εκεί την πλησίασε, όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς, άνδρας αλβανικής καταγωγής.

Χωρίς να αντιληφθεί κανείς οτιδήποτε ο άνδρας έριξε στο ποτό της υγρό που έκανε την 22χρονη να ζαλιστεί. Κάποια στιγμή η κοπέλα διαμαρτυρήθηκε στους φίλους της ότι δεν αισθάνεται καλά και τότε εμφανίστηκε ο άνδρας και προθυμοποιήθηκε να πάει τη νεαρή στο σπίτι της. Εκείνος, ωστόσο, οδήγησε την 22χρονη σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στο Γκάζι, όπου, σύμφωνα με την καταγγελία, τη βίασε.

Στη συνέχεια, την οδήγησε κάτω από άγνωστες συνθήκες, στο σπίτι της. Όταν η νεαρή συνήλθε άρχισε να θυμάται κάποια πράγματα από αυτά που βίασε και τα μετέφερε στη μητέρα της. Ακολούθησε καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Πετραλώνων.

Η Αστυνομία θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το κατά πόσο το θύμα κατανάλωσε –άθελά του- το περίφημο «ναρκωτικό του βιασμού».

Σε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Νέο Κόσμο για τη σύλληψη του δράστη οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνάντησαν συναδέλφους τους της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι επίσης παρακολουθούσαν τον δράστη για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πετραλώνων έφτασαν στη διεύθυνση του δράστη στο Νέο Κόσμο από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου, όπου είχε οδηγήσει ο φερόμενος βιαστής το θύμα. Τελικά ο αλβανικής καταγωγής άνδρας συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών και ασέλγεια.