Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Πρόκληση αλβανών δημοσιογράφων: Έκαναν ντοκιμαντέρ στην Πρέβεζα και την παρουσίασαν ως... αλβανική!


Πρόκληση αλβανών δημοσιογράφων: Έκαναν ντοκιμαντέρ στην Πρέβεζα και την παρουσίασαν ως... αλβανική!
Αλβανός δημοσιογράφος μπήκε παράνομα στην χώρα για να κάνει εκπομπή για την «αλβανικότητα» της Ηπείρου σε μία πρωτοφανή πρόκληση!

Ο συγκεκριμένος είχε κηρυχθεί πρόσωπο ανεπιθύμητο που σημαίνει ότι δεν είχε δικαίωμα να έρθει στην χώρα και όμως όχι μόνο μπήκε αλλάι επί αρκετές ημέρες έκανε τηλεοπτικά γυρίσματα στο μεγαλύτερο μέρος του νομού Πρέβεζας για να παρουσιάσει την «αλβανική» όπως υποστηρίζει ιστορία της περιοχής και τις «αλβανικές» ρίζες των κατοίκων!

Η αλβανική τηλεόραση «top-channel.tv»  αφιερώνει ένα ντοκιμαντέρ από την Πρέβεζα παρουσιάζοντας την παλιά ιστορία της πόλης αυτής, συνδυάζοντας την ιστορία της με τα αλβανικά πρότυπα, αναζητώντας δηλαδή, κατοίκους που μιλούν τη δική τους γλώσσα.

Προχωρούν και παραπέρα αναζητώντας μέσα από τις ελληνικές παραδόσεις αλβανικές ρίζες… παρουσιάζοντας τρυκ και παραθέσεις φωτογραφιών για να καταδείξουν ότι ο αλβανικός πληθυσμός εκδιώχθηκε από την ελληνική επικράτεια!

Το βίντεο-ντοκιμαντέρ είναι του δημοσιογράφου Μαρίν Μέμα, που έχει απαγορευθεί η είσοδος του στην Ελλάδα, λόγω των προπαγανδιστικών και ιστορικών στρεβλώσεων που παρουσιάζει.
Το βίντεο έχει τον τίτλο «Αλβανικά ίχνη: Πρέβεζα στην Ελλάδα, όπου η αλβανική γλώσσα εξακολουθεί να ομιλείται».