Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Νέο «επίτευγμα» Σύριζα: Απαγορεύονται οι απελάσεις των αλλοδαπών εγκληματιών - Και ο Καμμένος στο «κόλπο»


Νέο «επίτευγμα» Σύριζα: Απαγορεύονται οι απελάσεις των αλλοδαπών εγκληματιών - Και ο Καμμένος στο «κόλπο»Φαίνεται ότι οι συριζαίοι και οι ελαφροδεξιοί συνοδοιπόροι τους αποσκοπούν στην με κάθε τρόπο διάλυση της Ελληνικής Κοινωνίας, εξού και οι συνεχείς προφανώς παράλογες νομοθετήσεις. Ξέραμε ως τώρα τον περιβόητο νόμο Παρασκευόπουλου, με τον οποίο οι αλλοδαποί εγκληματίες αποφυλακίζονταν μόνο και μόνο για να διαπράξουν τα ίδια ακριβώς εγκλήματα. Τώρα έχουμε και την φυσική του συνέχεια.

Συγκεκριμένα, στις 31 Μαρτίου δημοσιεύτηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Εθνικής Αμύνης (του Καμμένου δηλαδή), Εξωτερικών, Δικαιοσύνης και Μεταναστευτικής Πολιτικής με θέμα τον «Καθορισμό των Κριτηρίων και της διαδικασίας για την εγγραφή και διαγραφή αλλοδαπών από τον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων Αλλοδαπών». Πρόκειται για τον κατάλογο στον οποίο καταχωρούνται οι εχθροί της χώρας και οι εγκληματίες, οι οποίοι απελαύνονται από τη χώρα.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ από τον εν λόγω κατάλογο διαγράφονται «οι εγγραφές που αφορούν σε αλλοδαπούς σε βάρος των οποίων είχε επιβληθεί δικαστική απέλαση με βάση ποινή φυλάκισης, εφόσον η απέλαση δεν είχε εκτελεστεί μέχρι την έναρξη ισχύος του Ν.4322».

Μέχρι τώρα, οι αλλοδαποί εγκληματίες αποφυλακίζονταν με το νόμο Παρασκευόπουλου, αναμένοντας την απέλασή τους, που καθυστερούσε εξαιτίας της ανικανότητας ή και της απροθυμίας των αρχών. Τώρα δεν θα υφίσταται πρόβλημα καθυστέρησης, αφού η διαδικασία της απέλασης καταργείται, για να μην χάσει κανένα τέτοιο «μπουμπούκι» η Ελληνική Κοινωνία.