Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Αιγάλεω: Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης Αλβανών που εισήγαγε ναρκωτικά από την Αλβανία

Πολυμελής εγκληματική οργάνωση που εισήγαγε, από την Αλβανία στην Ελλάδα, μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών με σκοπό τη νόθευση και την περαιτέρω διακίνησή τους στην εγχώρια αγορά, εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής. 

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, στο Αιγάλεω, τρείς Αλβανοί, ηλικίας 21, 38 και 48 ετών, μέλη της οργάνωσης, ενώ κατηγορούνται δεκαεννέα άτομα, εκ των οποίων δύο είναι, επίσης, μέλη της κυκλώματος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 38χρονος ήταν υπεύθυνος για την εισαγωγή των ναρκωτικών από την Αλβανία, μέσω του συνοριακού σταθμού στην Φλώρινα, τα οποία μετέφερε μέσα σε αυτοκίνητο, που είχε μετασκευάσει με ειδικές κρύπτες. Παράλληλα, ο 46χρονος ήταν υπεύθυνος για την αποθήκευση, τη νόθευση και την επανατυποποίηση των ναρκωτικών.

Από την έρευνα σε οικίες, χώρους και οχήματα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 25 κιλών και 452 γραμμαρίων, ηρωίνη βάρους 3.589 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 130 γραμμαρίων, ουσία νόθευσης βάρους 39 κιλών και 150 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 4.850 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ