Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Συνελήφθησαν οι δολοφόνοι του 30χρονου που βρέθηκε τεμαχισμένος στην Πάτρα. Πακιστανός ο δράστης

Ένας άνδρας και μια γυναίκα συνελήφθησαν χθες στον Πύργο για τη δολοφονία του 30χρονου Πακιστανού, ο οποίος βρέθηκε θαμμένος και τεμαχισμένος.
 
Πρόκειται για έναν 27χρονο ομοεθνή του θύματος και μια 23χρονη Ελληνίδα, ενώ αναζητείται ακόμη ένας 19χρονος Πακιστανός συνεργός τους, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
 
Ο δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 30χρονο και τεμάχισε με τη βοήθεια του 19χρονου συνεργού του τη σορό του. Στη συνέχεια οι τρεις δράστες μετέφεραν με όχημα και έθαψαν την σορό του θύματος σε αγροτική περιοχή, στη Βαρβάσαινα Ηλείας.
 
Τα σύνεργα με τα οποία οι δράστες τεμάχισαν το πτώμα, ένα μαχαίρι και ένα γεωργικό εργαλείο (κασάρι), βρέθηκαν θαμμένα στην αυλή του σπιτιού του δράστη.
 
Επιπλέον, σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στον 27χρονο, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, που άνηκε στο θύμα, ενώ στην επιχείρηση όπου εργαζόταν ο δράστης εντοπίστηκαν τέσσερις τραπεζικές κάρτες και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία άνηκαν επίσης στον 30χρονο.
 
Σε βάρος των δραστών είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ηλείας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης του νόμου περί όπλων.
 
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας και κρατούνται προκειμένου να οδηγηθούν αύριο 3-4-3017 στον Ανακριτή Ηλείας.
 
Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου.
 
Πηγή: Patras Times