Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Νεκρός 22χρονος Αλβανός ύστερα από συμπλοκή με ομοεθνή του

Συνελήφθησαν, 6 Απριλίου 2017, στις Λιβανάτες Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 26χρονος Αλβανός και ο 30χρονος Έλληνας γιος του εργοδότη στα χωράφια που εργαζόταν, μετά από συμπλοκή που προηγήθηκε με 22χρονο Αλβανό, που έπεσε νεκρός από τα γρονθοκοπήματα που δέχτηκε απο τον 26χρονο ομοεθνή του.

AdTech Ad
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, χθες το απόγευμα, το θύμα συνεπλάκη με τον 26χρονο, έξω από το σπίτι του τελευταίου, λόγω μεταξύ τους προσωπικών διαφορών, αφού το θύμα θεωρούσε ότι ο ομοεθνής του του είχε κλέψει κάτι και στη συνέχεια αποχώρησε από το σημείο.

Ακολούθως, στο σημείο ειδοποιήθηκε από τον 26χρονο και μετέβη ο 30χρονος Έλληνας, προκειμένου να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, ενώ ο 22χρονος επέστρεψε ξανά στο σημείο κρατώντας αυτή τη φορά μαχαίρι και επιτέθηκε στους δύο άνδρες, οι οποίοι κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Στη συνέχεια, ο 22χρονος διέφυγε και ακινητοποιήθηκε σε κοντινή απόσταση από τους συλληφθέντες, όπου έχασε τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού του θανόντα, ενώ κατασχέθηκε το μαχαίρι. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο 22χρονος έπεσε νεκρός εξαιτίας των γρονθοκοπημάτων που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της προσπάθειας των δύο ανδρών να τον αφοπλίσουν και να του πάρουν το μαχαίρι.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.