Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥ UCK ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΜΕ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ,ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΕΤΙΚΟ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΚΡΑΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ.


ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥ UCK ΠΟΥ EIXAN ΡΗΜΑΞΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! 

 

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΕ ΕΜΕΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΚΡΑΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ!  

 

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! 

 

Υπήρχαν και πολλές φωτογραφίες καθώς και ηλεκτρονικό υλικό που παρουσίαζε τους ίδιους να καίνε ελληνικές σημαίες και να εξυβρίζουν και να απειλούν τους Έλληνες και την Ελλάδα!!!!

 Στο κρησφύγετο μάλιστα της σπείρας επί της οδού Κονδύλη 107 στην Νίκαια, βρέθηκαν μαζί με τα κλοπιμαία μεγάλης αξίας, και ένα τεράστιο οπλοστάσιο με όπλα τύπου Καλάσνικοφ καθώς και πιστόλια με τα απαραίτητα πυρομαχικά. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην σπείρα ανήκε και συνελήφθη και ένας βρομύλος "αντιεξουσιαστής" προδότης ελληνικής καταγωγής....
 
Η έρευνα για τις διασυνδέσεις τις σπείρας συνεχίζονται. Στο Βόλο μάλιστα χθες συνελήφθη και άλλη σπείρα αλβανών που είχε ρημάξει την πόλη... Κάθε μέρα διαβάζουμε και βιώνουμε όλοι μας τα αποτελέσματα του πολυπολιτισμού τους... Ως πότε όμως; Νομίζετε ότι δεν έχει ήδη ξεπεραστεί προ πολλού κάθε ανοχή;


Διαβάστε περισσότερα: http://dikamaspaidia.blogspot.com/2011/07/uck.html#ixzz1S7dSZuNj