Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Τα «Ηνωμένα Έθνη» συνέλαβε η Ασφάλεια- Αθηνών στην Ομόνοια


Τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, στην Ομόνοια, από Αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την Ο.Π.Κ.Ε. Κολωνού, συνελήφθησαν  έντεκα  αλλοδαποί υπήκοοι πέντε διαφορετικών χωρών για «Ληστείες» «διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατ΄ εξακολούθηση», «Πλαστογραφία», παρ. του Ν. «περί Αλλοδαπών» και παρ. του Ν. «περί Ναρκωτικών».  

Πιο συγκεκριμένα οι 11 μετανάστες, «νόμιμοι» ή όχι, δεν έχει και μεγάλη σημασία, προέρχονταν από την Τυνησία, Αλγερία, Αφγανιστάν, Ιράκ και Παλαιστίνη. 

Οι ανωτέρω αλλοδαποί είχαν συγκροτήσει οργανωμένη εγκληματική ομάδα που διέπραττε ληστείες και κλοπές σε διάφορες περιοχές του κέντρου της Αθήνας. Μετά από πολυήμερη έρευνα εντοπίσθηκαν δύο (2) διαμερίσματα, επί των οδών Μυλλέρου και Αναξαγόρα, τα οποία χρησιμοποιούσε η σπείρα σαν αποθηκευτικό χώρο των κλοπιμαίων.

Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει τρείς (3) ληστείες και εβδομήντα μία (71) κλοπές από Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα και καταστήματα, στις περιοχές του Κεραμεικού, Αγ. Παντελεήμονα και Εξαρχείων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα δύο (2) διαμερίσματα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Μήτρες κατασκευής ταξιδιωτικών εγγράφων, πλήθος πλαστών εγγράφων,  κινητών τηλεφώνων,  διαρρηκτικών εργαλείων, κοσμήματα, σουγιάδες, πορτοφόλια και μικροποσότητα κάνναβης για λίγες στιγμές «χαλάρωσης» μετά τη σκληρή «δουλειά».

Εάν οι ανωτέρω αλλοδαποί δεν έχουν συλληφθεί ξανά στο παρελθόν θα αφεθούν ελεύθεροι μέχρι την καθορισμό τακτικής δικάσιμου. Με άλλα λόγια θα επιστρέψουν στα προηγούμενα «καθήκοντά» τους. Σε ότι αφορά διαδικασίες απέλασης φυσικά ούτε λόγος. Είτε «νόμιμοι» είτε παράνομοι, δεν τίθεται καν τέτοιο θέμα. Αντίθετα ο στόχος της πολιτείας είναι τόσο αυτοί όσο και οι εκατοντάδες άλλες χιλιάδες αλλοδαποί είναι να ενταχθούν το συντομότερο δυνατό στην Ελληνική κοινωνία, η οποία φημίζεται διεθνώς για τις δυνατότητες αφομοίωσης που διαθέτει..!


Έτσι το ξεπούλημα κάθε φύσεως ξεπούλημα, της χώρας στους ξένους συνεχίζεται χωρίς καν την ανάγκη να τηρούνται έστω και κάποια υποτυπώδη  προσχήματα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr