Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Φθιώτιδα: Συμμορία αλβανών έκανε 15 διαρρήξεις σε 15 μέρες!

Από αστυνομικούς της Ασφάλειας συνελήφθησαν και ανακρίνονται δυο Αλβανοί 31 και 22 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι με κλεμμένα αυτοκίνητα όργωναν την ευρύτερη περιοχή της Λαμίας και της Φθιώτιδας έχοντας ρημάξει σπίτια και καταστήματα.

Το seat leon που βλέπετε στη φωογραφία, το είχαν κλέψει, πριν από μερικές ημέρες, από την Σκάρφεια, ενώ σύμφωνα με το lamiareport.gr, είναι η ίδια σπείρα που είχε κλέψει και το Opel από τη Μακρακώμη, που είχε βρεθεί εγκαταλειμμένο στη Λαμία.

Το leon το είχαν παρκάρει στην οδό Πιπίνου, όπου το εντόπισαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι το παρακολουθούσαν διακριτικά μέχρι που ήρθαν οι δυο αλλοδαποί για να το πάρουν. Τότε οι άνδρες της ασφάλειας τους ακινητοποίησαν και τους πέρασαν χειροπέδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προχθές το βράδυ είχε εντοπιστεί στις Ράχες και αργότερα στη Λαμία σε Ροδίτσα και Γαλανέικα, όπου έγινε καταδίωξη, αλλά τότε  κατάφεραν να διαφύγουν.

Μέχρι τώρα έχουν ομολογήσει τουλάχιστον 15 κλοπές και διαρρήξεις, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν και τα άλλα μέλη της σπείρας.