Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

“ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ”… ΓΙΑ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

«Λεφτά υπάρχουν», ήταν το προεκλογικό σύνθημα του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο παγιδεύτηκαν οι ψηφοφόροι. Βέβαια, την επομένη των εκλογών το σύνθημα διαψεύστηκε, αλλά κάθε τόσο αποδεικνύεται… αληθές!

Πράγματι, λοιπόν, «λεφτά υπάρχουν», αλλά δεν υπάρχουν για τους χειμαζόμενους απλούς Έλληνες. «Λεφτά υπάρχουν» για τα κόμματα του κατεστημένου, για τους βουλευτάδες και τους παρατρεχάμενούς τους, για τις τράπεζες, για το κεφάλαιο, αλλά και για το διαβόητο τζαμί των μουσουλμάνων, σε έκταση ιδιοκτησίας του ελληνικού (;) δημοσίου (του Ναυτικού!!!).

Μέχρι χθες, τζαμί ακούγαμε, αλλά τζαμί δε βλέπαμε. Ε, σε λίγο καιρό θα το δούμε κι αυτό! Χθες, λοιπόν, κατατέθηκε στη βουλή των Ελλήνων (;), από το Υπουργείο Περιβάλλοντος (υπουργός Ν. Σηφουνάκης, γνωστός και μη εξαιρετέος υβριστής του αειμνήστου Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου – τίποτα δεν είναι τυχαίο) ειδική τροπολογία με την οποία ξεμπλοκάρεται η κατασκευή του τζαμιού στον Ελαιώνα!!

Η συγκεκριμένη τροπολογία, που υπογράφεται από αρκετούς «συναρμοδίους» υπουργούς, αναφέρεται στην… ταχεία εκτέλεση του έργου (βιάζονται κιόλας, τα πουλάκια μας, ή μήπως κάπου έχουν δώσει υπόσχεση για γρήγορη αποπεράτωση;), η οποία θα επιτευχθεί με την ανάθεση της μελέτης και της κατασκευής του στην Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Η δαπάνη, που υπολογίζεται γύρω στα 15 εκατομμύρια ευρώ, θα βαρύνει το υπουργείο Παιδείας κ.λπ. (της Άννας Διαμαντοπούλου, γνωστής και ως Hanna Bildenberg, είπαμε, τίποτα δεν είναι τυχαίο).

Βάλτε τα κάτω αγαπητοί αναγνώστες και υπολογίστε τι θα μπορούσε να γίνει αν αυτά τα 15 εκατομμύρια πήγαιναν για κάποιο καλό σκοπό. Πόσα σχολεία (κ. υπουργίνα της (Α)παιδείας) μπορούσαν να χτιστούν, πόσα νοσοκομεία, πόσοι συνταξιούχοι να έπαιρναν λίγα (αλλά αναγκαία γι’ αυτούς) λεφτά παραπάνω, πόσοι φτωχοί συμπατριώτες μας που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα θα ανακουφίζονταν, και πάει λέγοντας.

Αλλά το «ψευτορωμαίϊκο περί άλλων τυρβάζει. Ένα, πάντως, είναι βέβαιο: ότι αυτό δε θα περάσει έτσι! 

Ο ελληνικός λαός θα αντιδράσει στην απίστευτη αυτή πρόκληση. ΤΖΑΜΙ ΠΟΤΕ