Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Θεσπρωτία: Χειροπέδες σε επικίνδυνο Αλβανό κακοποιό!

Ένας 25χρονος επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός που είχε διαφύγει πριν από μήνες στην Αλβανία, πιστεύοντας μάλλον, ότι είχαν ξεχαστεί τα αδικήματά του στην Ελλάδα...

 

οργάνωσε την επιστροφή του στη χώρα μας, παράνομα από αφύλακτο σημείο των συνόρων και με την βοήθεια τριών συνεργατών του, δύο Ελλήνων ηλικίας 25 και 28 χρόνων αντίστοιχα και ενός 25χρονου Αλβανού που βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα.

Οι τέσσερις, κατάφεραν να κινηθούν με το αυτοκίνητό τους χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, από τα σύνορα μέχρι την Πλαταριά Θεσπρωτίας, αλλά εκεί εντοπίστηκαν από αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

Σε βάρος του 25χρονου Αλβανού κακοποιού, εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του 9ου Ειδικού Ανακριτή Αθηνών για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση προς διάπραξη κλοπών και ληστειών με την επιβαρυντική περίπτωση της κατοχής όπλων, ληστεία και κλοπή από κοινού κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας, ενώ το αυτοκίνητό τους κατασχέθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση. Στη συνέχεια ο 25χρονος θα μεταφερθεί στην Αθήνα για να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη για τα αδικήματα που τον βαρύνουν.