Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Ηράκλειο: Συμμορία Αλβανών ανέβαζε στο facebook τα κατορθώματά της!

Αλβανοί μπήκαν σε βρεφονηπιακό σταθμό και αφού έκαναν ζημιές, φωτογραφίζονταν να ουρούν στους τοίχους!


Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι τέσσερις αλβανοί άνδρες νεαρής ηλικίας, ενδεχομένως και ανήλικοι, πήδηξαν το φράκτη του βρεφονηπιακού σταθμού στις Αρχάνες, προκάλεσαν μικρές φθορές σε ένα υπόστεγο, έπιναν ουίσκι, ουρούσαν στους τοίχους και τις φωτογραφίες που τραβούσαν θέλησαν να τις μοιραστούν με τους υπόλοιπους διαδικτυακούς φίλους τους στη συγκεκριμένη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Μόνο που τις φωτογραφίες αυτές τις είδαν και από το δήμο Αρχανών Αστερουσίων στελέχη του οποίου ενημέρωσαν το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας, ενώ χθες (26-07-2011) επρόκειτο να υποβάλουν μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία. Ο αντιδήμαρχος του δήμου Δημήτρης Χρονάκης μιλώντας στην «Πατρίδα» για το περιστατικό ανέφερε:

«Την περασμένη Παρασκευή πληροφορηθήκαμε ότι αναρτήθηκαν στο facebook φωτογραφίες που δείχνουν τέσσερις νεαρούς, ενδεχομένως από την Αλβανία, οι οποίοι αφού μπήκαν στην εσωτερική αυλή του βρεφονηπιακού σταθμού προχώρησαν σε βανδαλισμούς».

Σύμφωνα με τις επισημάνσεις του ίδιου, οι φωτογραφίες «ανέβηκαν» στο διαδίκτυο την Κυριακή 17 Ιουλίου από δύο άτομα, για τα οποία οι πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει ο αντιδήμαρχος αναφέρουν ότι πρόκειται για κατοίκους του δήμου.