Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ρέθυμνο: Δολοφονία και λιθοβολισμός Πακιστανού απο ομοεθνείς του!

Νύχτα τρόμου στην περιοχή Σφακάκι με μαχαιριές και δολοφονικά χτυπήματα με πέτρες, μπροστά στα έντρομα μάτια των κατοίκων της περιοχής.


Όλα ξεκίνησαν, όταν χθες το βράδυ (21-07-2011) σε μία παρέα Πακιστανών δημιουργήθηκε παρεξήγηση, για λόγους που αφορούσαν εργασία και χρήματα που έπρεπε να μοιράσουν μεταξύ τους.

Η παρεξήγηση οδήγησε σε συμπλοκή των δύο, οι οποίοι απομακρύνθηκαν από τους υπόλοιπους για να λύσουν τις διαφορές τους. Το αποτέλεσμα ήταν ο ένας να τραβήξει μαχαίρι και να ‘καρφώσει’ δύο φορές στην πλάτη τον 27χρονο. Άμεσα επενέβησαν και οι υπόλοιποι να τους χωρίσουν, χτυπώντας μάλιστα, με πέτρες, τον δράστη στο κεφάλι.

Οι δύο Πακιστανοί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου λόγω των τραυμάτων και της αιμορραγίας ο 27χρονος υπέκυψε. Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Ρεθύμνου, ενώ οι φίλοι του θύματος προσήχθησαν προκειμένου να καταθέσουν λεπτομέρειες για την αιματηρή συμπλοκή.

Την περίοδο αυτή και στο Ρέθυμνο, λόγω της οικονομικής κρίσης που μεταξύ άλλων έχει πλήξει και τον κλάδο της οικοδομής και των κατασκευών, πολλοί είναι οι λαθρομετανάστες οι οποίοι δυσκολεύονται να κάνουν έστω και ένα μόνο μεροκάματο.