Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Εξαρθρώθηκε νέα πολυεθνική σπείρα αλβανο-ρουμάνων που βασάνιζε και σκότωνε ηλικιωμένους

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ….
 
Η μεθοδική και άρτια οργανωμένη εγκληματική δραστηριότητα των «οικονομικών μεταναστών» κάνει θραύση στην χώρα μας: στο Βόλο και στη Λάρισα συνελήφθησαν συνολικά 5 Αλβανοί και 2 Ρουμάνοι, ενώ αναζητούνται μερικοί ακόμα, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. 

Η «σοδειά» των αδίστακτων και προστατευομένων, από τα εξωνημένα ΜΜΕ, μελών της εν λόγω σπείρας; 4 ηλικιωμένοι νεκροί, τους οποίους οι «φιλοξενούμενοι μας» δολοφόνοι τους βασάνισαν πρώτα.  


Έτσι, από διαστροφή… Φιλο-μεταναστευτικής πολιτικής συνέχεια: Χθες μια 74χρονη γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη στη Νέα Ιωνία Αττικής. Το σπίτι ήταν παραβιασμένο και αναστατωμένο, ενώ το θύμα είχε δεμένα τα χέρια και ήταν φιμωμένη. Ο θάνατος της αποδίδεται σε ασφυξία και ως κίνητρο της εγκληματικής ενέργειας θεωρείται η ληστεία. Ω, τί πρωτότυπο!

Είναι πασιφανές, ότι στόχος της μεθοδευμένης πολιτικής της τελευταίας- και καταστροφικής- 20ετίας των ανθελληνικών κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της παλιάς ΝΔούλας, είναι η φυσική εξόντωση Ελλήνων πολιτών. Η οποία υποβοηθείται, αφ’ ενός μεν, από την εμετικά εξοργιστική μούγκα των φιλο-πολυπολιτισμικών ΜΜΕ, και αφ΄ ετέρου δε, από τα «φαντάσματα» ή οράματα (πείτε το, όπως θέλετε) που βλέπει ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ κ. Οικονόμου, «περί φασίζουσας, ακροδεξιάς προέλευσης, βίας, που δρα σε συγκεκριμένους χώρους όπου υπάρχουν πολλοί αλλοδαποί”. Ναι, καλά καταλάβατε. Οι κακοί και βίαιοι της υπόθεσης είναι οι Έλληνες πολίτες, φασίζουσας ιδεολογίας!


ΥΓ1: κ. Οικονόμου, τα εξουσιαστικά πλέγματα των ΜΜΕ και τα σκοτεινά κυκλώματα της πολιτείας, που στοχεύουν στον αποπροσανατολισμό της ελληνικής κοινωνίας, στην παραπληροφόρηση και την παρουσίαση αισχρών και βρώμικων φαντασιώσεων περί …φασιστικής βίας, σας έχει αγγίξει τα μάλα. Εξυπηρετείται και εσείς τα συμφέροντα αυτών που σας κρατούν στην καρεκλίτσα σας. Όπως το αυτό πράττουν τα «δημοσιογραφικά» και αμόρφωτα παπαγαλάκια των ΜΜΕ. Σε τέτοιο σημείο, που κάθε φορά που βιάζεται ή δολοφονείται ένας Έλληνας ή μία Ελληνίδα από τους αλλοδαπούς φίλους σας, να το παρουσιάζετε, αμφότεροι, σαν… ερωτικό καυγαδάκι.

ΥΓ2: Για πείτε μας, πόσες ληστείες-δολοφονίες Ελλήνων πολιτών από μετανάστες (λαθρο- ή μη) τις τρώει το μαύρο σκοτάδι…. των συρταριών της ΕΛ.ΑΣ για να μην κακοκαρδιστούν οι «καλοπληρωμένοι» προστάτες τους, δηλ. τα ΜΜΕ και οι καρεκλοκένταυροι της Βουλής; Κρατήστε τις εκεί, λοιπόν, αλλά κρατήστε και το στόμα σας …..μόνο για να μασάτε καμιά τσίχλα, γιατί εκτίθεστε με τις δηλώσεις σας. Ο εξευτελισμός της ύπαρξης των υποψήφιων θυμάτων-Ελλήνων πολιτών και η υποτίμηση της νοημοσύνης μας από τις γελοιωδέστατες φαμφαρολογίες σας, ως ένδειξη υποταγής σε άνωθεν παραγγέλματα, σας πάει γάντι!
πηγη