Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Αγγλίδα έβαλε φωτιά στα σκεπάσματα του Έλληνα συντρόφου της

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου, σήμερα το πρωί, μία 46χρονη Ουαλή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Απόπειρας ανθρωποκτονίας» και του «Εμπρησμού».

AdTech Ad
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η συλληφθείσα, πρώτες πρωινές ώρες, στην περιοχή Ευαγγελίστριας Θεσσαλονίκης και ενώ βρισκόταν εντός της οικίας της, στην οποία διαμένει με έναν 61χρονο Έλληνα, έβαλε φωτιά στα κλινοσκεπάσματα του κρεβατιού, όπου βρισκόταν το θύμα, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά.

Αποτέλεσμα της παραπάνω ενέργειας ήταν, ο βαρύτατος τραυματισμός του 61χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται, με πολύ σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα και ο ελαφρύς τραυματισμός της 46χρονης στα χέρια, η οποία επίσης νοσηλεύεται, φρουρούμενη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος είχε υποστεί εγκεφαλικό και είχε αποκτίσει κινητικά προβλήματα. Η συμβία του είχε αναλάβει να τον φροντίζει ωστόσο ήταν σύμφωνα με μάρτυρες πολύ βίαιη μαζί του και καταπιεστική.

Μετά από έναν τσακωμό σήμερα το πρωί, η Ουαλή άρπαξε το οινόπνευμα τον περιέλουσε εκείνον και το κρεβάτι και έβαλε φωτιά, ενώ το θύμα της νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου.