Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Πολεμική εισβολή στην Λέσβο: Διακόσιοι αφρικανοί λαθρομετανάστες πάτησαν το νησί σε 3 ώρες - Ξεκίνησαν τα κύματα ισλαμιστών του Ερντογάν!


Πολεμική εισβολή στην Λέσβο: Διακόσιοι αφρικανοί λαθρομετανάστες πάτησαν το νησί σε 3 ώρες - Ξεκίνησαν τα κύματα ισλαμιστών του Ερντογάν!Από ό,τι φαίνεται ο Ερντογάν άνοιξε τις λαθρομεταναστευτικές ροές και έτσι αυτή την ώρα λαμβάνει χώρα απόβαση στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τουρκική κυβέρνηση άνοιξε αρκετά κλειστά κέντρα «φιλοξενίας» και έτσι οι αφρικανοί λαθρομετανάστες μετακινούνται κατά χιλιάδες στα παράλια, προκειμένου να επιβιβαστούν στις βάρκες και να μεταφερθούνε στην Ελλάδα.

Ήδη σήμερα μέσα σε ελάχιστες ώρες καράβια μετέφεραν τουλάχιστον 200 άτομα μόνο στην Λέσβο, επί της οποίας βρίσκονται ήδη πάνω από 6.000 λαθρομετανάστες. Η κατάσταση στο νησί είναι ήδη εκρηκτική και αναμένεται να γίνει πολύ χειρότερη εντός των επομένων ημερών.

Πρόκειται για μία ακόμα απόδειξη ότι πίσω από τα κυκλώματα των δουλεμπόρων βρίσκεται το τουρκικό παρακράτος, το οποίο περνάει στην επίθεση ύστερα από μία ομοβροντία εμπρηστικών και πολεμικών δηλώσεων κατά της Ελλάδος.

Η κυβέρνηση οφείλει να παρατάξει στα σύνορα όλες τις απαραίτητες δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού για να τα κλείσουν ερμητικά και να διαφυλάξουν την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών και της χώρας μας εν γένει.