Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Εύβοια: 53χρονος Ρουμάνος επιτέθηκε με μαχαίρι στο ηλικιωμένο ζευγάρι που τον είχε προσλάβει για δουλειές

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης που έλαβε χώρα στον Φάρο Αυλίδας! Ο λόγος για έναν 53χρονο Ρουμάνο που έβγαλε το σουγιά και επιτέθηκε στο ζευγάρι που τον είχε προσλάβει για να προσέχει το εξοχικό!
 
Όλα έγιναν το πρωί της Δευτέρας (05-12-2016) όταν ο 67χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού μαζί με την 65χρονη σύζυγό του, ήρθαν από την Αθήνα στην Αυλίδα γιατί είχαν πολλά παράπονα από τους γείτονες ότι ο Ρουμάνος που είχαν για να τους προσεχει το σπίτι, ήταν συνέχεια μεθυσμένος και δημιουργούσε πολλά προβλήματα.
 
Οι ιδιοκτήτες αφού ενημερώθηκαν για την κατάσταση που επικρατούσε του ζήτησαν να φύγει. Σύμφωνα με πληροφορίες αρχικά έφυγε, αλλά λίγο αργότερα επέστρεψε με έναν πτυσσόμενου σουγιά, μήκους 16 εκατοστών, και επιτέθηκε αρχικά στον 67χρονο και στη συνέχεια στην 65χρονη γυναίκα του που προσπάθησε να προστατέψει τον σύζυγό της.
 
Το ζευγάρι διακομίστηκε τραυματισμένο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου παραμένει για νοσηλεία, ευτυχώς σύμφωνα με πληροφορίες είναι εκτός κινδύνου. Ο 53χρονος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στο Βαθύ Αυλίδας, από αστυνομικούς του Σταθμού της Αυλίδας και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα με την κατηγορία πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.