Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΣΟΚ στην Νέα Ιωνία: Συνελήφθη αλβανός για σεξουαλική παρενόχληση 5 ανήλικων κοριτσιών !


ΣΟΚ στην Νέα Ιωνία: Συνελήφθη αλβανός για σεξουαλική παρενόχληση 5 ανήλικων κοριτσιών!Δυστυχώς οι οδυνηρές ειδήσεις για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων από τους πάσης φύσεως λαθρομετανάστες στην Ελλάδα δεν έχουν τελειωμό!

Όπως έγινε σήμερα γνωστό ένα ανθρωπόμορφο κτήνος από την αλβανία συνελήφθη για αποπλάνηση παιδιών έξω από σχολείο στην Νέα Ιωνία.

Ο 57χρονος δράστης κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος πέντε δωδεκάχρονων κοριτσιών έξω από σχολικό συγκρότημα. Mε την κατηγορία της αποπλάνησης παιδιών κατά συρροή συνελήφθη ο  57χρονος αλβανός από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο 57χρονος προσέγγισε έξω από σχολικό συγκρότημα της Νέας Ιωνίας πέντε δωδεκάχρονες μαθήτριες της πρώτης Γυμνασίου και προχώρησε σε άσεμνες πράξεις.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από περίοικους και διερχόμενους πολίτες, οι οποίοι ενημέρωσαν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, αστυνομικοί της οποίας έσπευσαν άμεσα στο σημείο και τον συνέλαβαν. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.