Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Οι 145 συλληφθέντες που «γέμισαν» την Αθήνα με ναρκωτικά - Επιχείρηση σκούπα της ΕΛΑΣ [εικόνες]

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, τις φωτογραφίες 145 συλληφθέντων για την υπόθεση της διακίνησης ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για κύκλωμα που εξάρθρωσε την προηγούμενη εβδομάδα η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, έπειτα από 8 μήνες παρακολούθησης και συστηματικής έρευνας.

Περιοχές, όπως τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, η Πλατεία Αμερικής, η οδός Δροσοπούλου στην Κυψέλη, ο πεζόδρομος της Νομικής, το παρκάκι στο Πνευματικό Κέντρο Αθηνών, η Πλατεία Κάνιγγος, η πλατεία Βικτωρίας και άλλες περιοχές του κέντρου των Αθηνών, είχαν μετατραπεί σε «γκέτο» για την πώληση ναρκωτικών των δραστών που είχαν καταγωγή από Αλβανία, Νιγηρία κ.α.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΕΛΑΣ
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες εκατόν σαράντα πέντε (145) ατόμων, κατηγορουμένων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείτο στην εμπορία ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας και η οποία εξαρθρώθηκε στις 26-11-2016, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

(Σχετικό από 28-11-2016 Δελτίο Τύπου).
Σε βάρος των ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της συγκρότησης-ένταξης-διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών από κοινού και κατ' εξακολούθηση στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ 145 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ