Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Νέο “τσουνάμι”: Ακόμη 330 λαθρομετανάστες έστειλαν οι τούρκοι στα Ελληνικά νησιά


Νέο “τσουνάμι”: Ακόμη 330 λαθρομετανάστες έστειλαν οι τούρκοι στα Ελληνικά νησιάΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ύπουλο σχέδιο του "σουλτάνου" Ερντογάν κατά της Ελλάδος, καθώς αυξάνονται καθημερινά οι λαθρομεταναστευτικές ροές προς τα ελληνικά νησιά.

Τις τελευταίες ώρες έφτασαν άλλοι 330 λαθρομετανάστες, σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή που έγινε νωρίς το πρωί. Από αυτούς, οι 138 έφτασαν στη Λέσβο και οι 67 στη Χίο, ενώ ο συνολικός αριθμός των ατόμων που φιλοξενούνται στα νησιά έφτασε πλέον τους 11.112!

Οι λαθρομεταναστευτικές ροές παρουσιάζουν αυξητική τάση, αφού την Παρασκευή είχε καταγραφεί η άφιξη άλλων 200 ατόμων στη Λέσβο, αφρικανικής καταγωγής, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε βάρκα με 66 λαθρομετανάστες στη νησίδα Πάσπαργο, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στη Χίο.

Από τους 200 που έφτασαν στη Λέσβο, η πλειονότητα ανέφερε ότι διέμενε σε κλειστούς καταυλισμούς στη βορειοδυτική Τουρκία, οι οποίοι άνοιξαν τις τελευταίες ημέρες, καθώς τους εγκατέλειψαν οι αρχές της γειτονικής χώρας!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι χιλιάδες Αφρικανοί έφτασαν στα παράλια της Τουρκίας και αναζητούν τρόπο για να περάσουν στα ελληνικά νησιά, ενώ πληροφορίες των αρχών σε Λέσβο και Χίο αναφέρουν ότι έχουν «εξαφανιστεί» τα σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής που συνήθως επιχειρούν στη θαλάσσια περιοχή στο βόρειο Αιγαίο.

Είναι ξεκάθαρο ότι η απειλή Ερντογάν ότι θα πλημμυρίσει την Ελλάδα με εκατομμύρια λαθρομετανάστες πραγματοποιείται!