Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Πέντε αλγερινοί «πρόσφυγες» μαχαίρωσαν σύριο στον καταυλισμό της Σούδας στην Χίο - Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο


Πέντε αλγερινοί «πρόσφυγες» μαχαίρωσαν σύριο στον καταυλισμό της Σούδας στην Χίο - Νοσηλεύεται στο νοσοκομείοΜε πολλαπλά τραύματα στο άνω μέρος του σώματος, κυρίως στον θώρακα και στα χέρια, τα οποία είχαν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο και κατά πάσα πιθανότητα από μαχαίρι, έφτασε στο νοσοκομείο της Χίου του βράδυ της Κυριακής, 25 Δεκεμβρίου 2016, ένας 26χρονος Σύριος.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές ο 26χρονος έφτασε πεζός στην πύλη του νοσοκομείου όπου και λιποθύμησε.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Τα τραύματα αν και πολλά ήταν επιπόλαια, αλλά για λόγους ασφαλείας και παρά το γεγονός ότι η κατάστασή του δεν ενέπνεε ανησυχία παρέμεινε και παραμένει μέχρι στιγμής στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας και όπως προέκυψε από την κατάθεσή του και την αστυνομική έρευνα, το ίδιο βράδυ του επιτέθηκαν πέντε άτομα αγνώστων στοιχείων, στην ευρύτερη περιοχή του καταυλισμού της Σούδας.

Οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 26χρονος Σύριος δήλωσε ότι του επιτέθηκαν Αλγερινοί, χωρίς μέχρι στιγμής η υποδιεύθυνση ασφαλείας Χίου, που διενεργεί την προανάκριση να έχει εντοπίσει τους δράστες.
astraparis.gr