Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Ταυτοποιήθηκε ο δολοφόνος της Γερμανίας με τον δράστη στην Κέρκυρα. Ο αφγανός που βίασε και σκότωσε την 19χρονη Γερμανίδα, είχε πετάξει στον γκρεμό 20χρονη Ελληνίδα στην Κέρκυρα! Τον αποφυλάκισε ο Σύριζα


Ο αφγανός που βίασε και σκότωσε την 19χρονη Γερμανίδα, είχε πετάξει στον γκρεμό 20χρονη Ελληνίδα στην Κέρκυρα! Τον αποφυλάκισε ο ΣύριζαΟ «ανήλικος» αφγανός που δολοφόνησε την 19χρονη γερμανίδα είχε δράση, ως «ανήλικος» πάλι και το 2013 στην Ελλάδα!

Εγκληματική δράση και στην Ελλάδα είχε ο αφγανός «πρόσφυγας», ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία της 19χρονης φοιτήτριας Ιατρικής (και «αλληλέγγυας») Μαρίας Λάντερμπούργκερ, στην Γερμανία τον περασμένο Οκτώβριο. Πρόκειται για την κόρη Ευρωπαίου Αξιωματούχου, η οποία είχε πέσει θύμα βιασμού και δολοφονίας από τον (υποτιθέμενα) 19χρονο αφγανό, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της με το ποδήλατό της.

Όπως φανερώνουν τα νεότερα στοιχεία ο (δήθεν) 19χρονος είχε καταδικαστεί σε 10ετή κάθειρξη, έπειτα από ληστεία και την απόπειρα δολοφονίας Ελληνίδας φοιτήτριας τον Μάιο του 2013 στην Κέρκυρα, σπρώχνοντάς την σε γκρεμό από ύψος οκτώ μέτρων! Δηλώνοντας ανήλικος (…) τότε ο αφγανός δράστης είχε εγκλειστεί στις φυλακές Κασσαβέτειας στον Βόλο, από όπου και είχε αποφυλακιστεί στις 31 Οκτωβρίου του 2015 με τον διαβόητο νόμο Παρασκευόπουλου.

Μάλιστα, είχε την υποχρέωση, σύμφωνα με τους όρους της αποφυλάκισης, να δίνει το «παρών» στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, ωστόσο, ουδέποτε εμφανίστηκε, αφού εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να πάει στην Γερμανία και να συνεχίσει εκεί την εγκληματική του δράση.

Ευτυχώς, η Ελληνίδα φοιτήτρια είχε επιζήσει τότε της επίθεσης του αφγανού, που είχε ως αποτέλεσμα την πτώση της στον γκρεμό, καθώς η εμπειρία της στην ορειβασία την οδήγησε στο να προστατεύσει το κεφάλι της κατά την πτώση.

Μάλιστα, αναγνώρισε τον δράστη, την φωτογραφία του οποίου δίνει στην δημοσιότητα το περιοδικό Stern και αναδημοσιεύει η Bild. Στην περίπτωση αυτή είχαμε αναφερθεί όταν συνέβη. Αυτά τα οποία αξίζουν να σημειωθούν τώρα είναι τα εξής:

α) (Και) ο συγκεκριμένος αφγανός χρησιμοποίησε τα δύο πολύ διαδεδομένα κόλπα, για τα οποία οι «αλληλέγγυοι» ενημερώνουν τους λαθρομετανάστες, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν κατά την διαμονή τους στην Ελλάδα. Δηλαδή, το αίτημα για την χορήγηση πολιτικού ασύλου, κάτι το οποίο εξασφαλίζει την «νόμιμη» παραμονή του αιτούντος για αόριστο χρονικό διάστημα, καθώς και την… μονιμοποίηση των ηλικιακών δεδομένων, αφού πάντοτε σ’ αυτές τις παραβατικές περιπτώσεις ο θύτης δηλώνει ανήλικος για να έχει ευνοϊκότερη μεταχείριση.

β) Εκμεταλλευόμενος τον νόμο Παρασκευόπουλου βγήκε σχεδόν αμέσως, με αποτέλεσμα στην συνέχεια ένα κορίτσι στην Γερμανία να μην σταθεί τυχερό, αφού αυτή την φορά είχαμε δολοφονία.


γ) Η ηθική αυτουργία όλων των συνιστωσών του συστήματος, καθώς οποιαδήποτε απολύτως φυσιολογική αντίδραση στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και του ισλαμικού φανατισμού βαφτίζεται από τους (συνήθως καλοπληρωμένους) «αλληλέγγυους», «αντιρατσιστές», «αντιφασίστες» και λοιπούς ψευδοανθρωπιστές ως «ρατσισμός», «ισλαμοφοβία» και άλλες βαρύγδουπες (αλλά τόσο ανόητες) εκφράσεις, το νόημα των οποίων δεν μπορούν να εξηγήσουν ούτε οι ίδιοι που χρησιμοποιούν αυτές τις λέξεις. Στην περίπτωση της 19χρονης Γερμανίδας οι ευθύνες ανήκουν, φυσικά, και στην οικογένειά της, η οποία εγκλωβισμένη στις ιδεοληπτικές φαντασιώσεις ενός ανεφάρμοστου «αντιρατσισμού» θρηνεί τώρα το παιδί της, το οποίο έστελναν να εξυπηρετεί τους «πρόσφυγες».

δ) Αυτό το κτήνος είχε εγκληματική δράση στην Ελλάδα, η οποία όπως προείπαμε επεκτάθηκε δριμύτερη στην Γερμανία. Έφυγε ανενόχλητος από την Χώρα μας, όπως άλλωστε ανενόχλητος εισήλθε παράνομα σ’ αυτήν. Πόσα, άραγε, παρόμοια «μπουμπούκια» βρίσκονται στην Χώρα μας, έτοιμα για ανάλογες εγκληματικές δράσεις; Πρέπει να θρηνήσουμε κι άλλα θύματα για να αντιληφθούμε σε τι αδιέξοδο και τραγική κατάσταση οδηγεί η λαθρομετανάστευση και η λογική των «ανοιχτών συνόρων»;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ