Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Συνελήφθη η Βουλγάρα που σκότωσε τον άνδρα της και έβαλε στον καταψύκτη το πτώμα

Συνελήφθη έπειτα από δέκα μήνες η γυναίκα που σκότωσε τον άνδρα της και στη συνέχεια τοποθέτησε το πτώμα του στον καταψύκτη.

Η γυναίκα είναι ο ηθικός αυτουργός του εγκλήματος και οι άνδρες της αστυνομίας είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να καταφέρουν να φτάσουν στα ίχνη της, οι οποίοι τα κατάφεραν έπειτα από δέκα μήνες ερευνών.

Η σύζυγος του πρώην ναυτικού δολοφόνησε μαζί με τους συνεργούς της τον 65χρονο άτυχο άνδρα και στη συνέχεια έκλεισαν το πτώμα του σε καταψύκτη διαμερίσματος στην περιοχή της Καλλιθέας.

Το πτώμα είχε βρεθεί σε εμβρυϊκή στάση σε καταψύκτη ο οποίος βρίσκονταν στο σπίτι που νοίκιαζε η πρώην γυναίκα του ναυτικού τον Ιανουάριο του 2016. Μάλιστα, σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή που είχε πραγματοποιήσει την νεκροψία-νεκροτομή ο άτυχος άνδρας πριν τοποθετηθεί τυλιγμένος σε σεντόνι μεσα στον καταψύκτη, είχε δεχθεί πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι. Ωστόσο, δεν ήταν εκείνα από τα οποία προκλήθηκε ο θάνατός του, ο οποίος σύμφωνα πάντα με τον ιατροδικαστή προήλθε από ασφυξία καθώς πριν τον τοποθετήσουν στον καταψύκτη του είχαν κλείσει το στόμα και τη μύτη.


Το πτώμα ανακάλυψε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, ο οποίος εισέβαλε στην οικία παρουσία δικαστικού κλητήρα αναζητώντας τον ενοικιαστή του ο οποίος δεν απαντούσε στις κλήσεις του για να του πληρώσει μισθώματα ενός περίπου έτους. Ενοικιαστής του διαμερίσματος στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας η 49χρονη πρώην σύζυγος του ναυτικού η οποία διέμενε μαζί με το 12 ετών παιδί τους.

Οπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίοας η Βουλγάρα σκότωσε τον πρώην άνδρα της με τη βοήθεια δυο ακόμα ατόμων, μιας 26χρονης επίσης Βουλγάρας η οποία συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο κι ενός 29χρονου Ρουμάνου τον οποίο προσέλαβε η ίδια για να προβεί στην αποτρόπαια πράξη.

Να σημειώσουμε, τέλος, πως για την ίδια υπόθεση κατηγορούμενος για υπόθαλψη εγκληματία είναι και ένας 32χρονος Βούλγαρος ήδη έγκλειστος των φυλακών Νιγρίτας.