Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015

Μυτιλήνη: Απόρρητο έγγραφο του λιμενικού για τους λαθρομετανάστες - Νέες καταγγελίες για καταστροφές [videos]

Εκτός ελέγχου είναι πλέον η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες στη Λέσβo. Mετά από απόρρητο έγγραφο του Λιμενικού...

Σώματος προς όλες τις Λιμενικές Αρχές που βρίσκονται στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, έχει δοθεί η εντολή όταν θα εντοπίζονται βάρκες με λαθρομετανάστες, να γίνεται άμεση αποτροπή εισόδου τους στα Ελληνικά χωρικά ύδατα και να ειδοποιείται η Τουρκική Ακτοφυλακή για να επιλαμβάνεται του συμβάντος.

Εν τω μεταξύ, στη Λέσβο κάποιοι λαθρομετανάστες κάνουν καθημερινά κατάχρηση της φιλοξενίας και δημιουργούν τεράστια προβλήματα, στην τοπική κοινωνία του νησιού. Ιδιαίτερα στην περιοχή του Καρά Τεπέ, όπου βρίσκεται ο καταυλισμός των λαθρομεταναστών τα προβλήματα σε καθημερινή βάση διογκώνονται.
Οι λαθρομετανάστες κλείνουν με μικροεξεγέρσεις πολλές φορές το οδικό δίκτυο, δημιουργώντας την οργή και την αγανάκτηση των οδηγών. Οι δρόμοι στην περιοχή δεν θυμίζουν με τίποτα Ελληνικό νησί. Το χειρότερο όλων, είναι ότι έχουν ρημάξει τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στις γύρω περιοχές με λεηλασίες και βανδαλισμούς...σχόλιο :  Μην ξεχάσουν να ευχαριστήσουν την κυρα Τασία όσοι ωήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στην Λέσβο και τώρα κλαίνε με μαύρο δάκρυ..