Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015

Όλοι αλλοδαποί οι συλληφθέντες στα χθεσινά επεισόδια: Συνελήφθησαν 4 Γερμανοί - Πράκτορες της ΒΝD;

ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ , ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΑΚΡΑΙΟΥΣ.. ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ

Την ώρα που εντός της Βουλής βρισκόταν σε εξέλιξη η ψήφιση του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας με τους δανειστές και μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη η διαδήλωση κατά της συμφωνίας σημαδευόταν απο φωτιές, βόμβες μολότοφ, πέτρες, χημικά, χειροβομβίδες κρότου λάμψης, καταστροφές και συγκρούσεις "αντιεξουσιαστών" με την αστυνομία, μία ομάδα αλλοδαπών γέμιζε με γκράφιτι και συνθήματα τον σταθμό του μετρό στο Θησείο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν συνολικά δώδεκα άτομα, ουδείς εκ των οποίων είναι έλληνας, τα οποία οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της φθοράς σε σταθμούς του μετρό. Οι συλληφθέντες είναι τέσσερις γερμανοί, δύο γάλλοι, ένας αυστραλός, ένας ουκρανός, ένας ολλανδρός και τρεις πολωνοί.

Παράλληλα, κατά την διάρκεια των επεισοδίων μπροστά απο την Βουλή, συνελήφθησαν συνολικά 14 άτομα - ανάμεσά τους ένας ιταλός και ένας αλβανός - οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε επεισόδια και επιθέσεις εναντίον αστυνομικών.