Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015

Εύβοια: Βούλγαροι τον σκότωσαν μπροστά στη γυναίκα του, στο διαμέρισμα που βλέπετε - Η ώρα της δίκης για τους δολοφόνους του Δημήτρη Αντωνιάδη

ΦΩΤΟ από eviazoomΣτο σκαμνί θα κάτσουν οι τέσσερις προφυλακισμένοι δράστες και συγκεκριμένα, οι δύο Βούλγαροι (πατέρας και γιος), ηλικίας 51 και 25 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι έχουν ομολογήσει ότι σκότωσαν τον 83χρονο και τραυμάτισαν την 94χρονη συντρόφο του, όπως επίσης και οι δύο Χαλκιδέοι ηλικίας 55 και 38 ετών, που έχουν προφυλακισθεί και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ηθική αυτουργία και συνέργεια στις ανωτέρω εγκληματικές πράξεις, όπως επίσης και για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του νόμου για τα όπλα και για τα ναρκωτικά.


To χρονικό του φονικού που συγκλόνισε την Χαλκίδα
Το φρικτό έγκλημα συνέβη την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014, στην οδό Καραολή & Δημητρίου, στις 21.20 το βράδυ. Ο 83χρονος Δημήτρης Αντωνιάδης, βρισκόταν στην διπλανή καφετέρια Lemon και παρακολουθούσε με φίλους τον αγώνα της Εθνικής στο μπάσκετ. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Μόλις ο 83χρονος επέστρεψε στην οικία του και ξεκλείδωσε την πόρτα εισόδου του διαμερίσματος, του επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά οι δύο Βούλγαροι, τον φίμωσαν και τον έδεσαν, με αποτέλεσμα να επέλθει ο βίαιος θάνατός του, από ασφυξία.

Η παρουσία των δραστών έγινε αντιληπτή από την 94χρονη σύντροφο του, με αποτέλεσμα ένας από τους δράστες να της επιτεθεί, να την χτυπήσει σε διάφορα σημεία του σώματός της και να την φιμώσει.

Ακολούθως οι δράστες ερεύνησαν τους χώρους του διαμερίσματος και αφού βρήκαν και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, διέφυγαν με τους δύο συνεργούς τους, οι οποίοι κατά τη διάρκεια των εγκληματικών πράξεων επιτηρούσαν εξωτερικά το χώρο της πολυκατοικίας, εκτελώντας χρέη «τσιλιαδόρου».