Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Έγινε κι αυτό: Λάθρο κατέλαβαν ελληνικό έδαφος - Aπέκλεισαν οδούς & κατέλαβαν το δημαρχείο Σκάλας Λακωνίας! (vid) - ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1830 ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ?

Αυτό που δεν συνέβη ούτε επί τουρκοκρατίας, ούτε ακόμα και όταν ο Αιγύπτιος Ιμπραήμ σάρωνε με τα τουρκοαιγυπτιακά του στρατεύματα τον Μοριά, συνέβη χθες στην Λακωνία: Ισλαμιστές κατέλαβαν ελληνικό δημόσιο κτίριο στην Σκάλα Λακωνίας ζητώντας "νομιμοποίηση" ή για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους "ελληνοποίηση" αφού η ιστορία έχει αποδείξει ότι όσοι νομιμοποιούνται εν συνεχεία ελληνοποιούνται (και τα παιδιά τους εισάφονται στις πραγωγικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων!).

Επίσης την Κυριακή, εκατοντάδες Πακιστανοί απέκλεισαν κεντρική οδό πραγματοποιώντας πορεία διαμαρτυρίας, ενώ διαδήλωσαν έξω από το αστυνομικό τμήμα της πόλης.

Έτσι, μετά το σάλο που προκλήθηκε με την αποκάλυψη από το defencenet.gr της ανάρτησης ισλαμικής σημαία του ISIL στη Θήβα κάτι που υποδηλώνει ύπαρξη πυρήνων τζιχαντιστών μεταξύ των λάθρο, έρχεται μια πρωτοφανής κίνηση διατάραξης της εσωτερικής ασφάλειας και μάλιστα μέσα σε μια ιδιαίτερα συντηρητική τοπική κοινωνία με ισχυρά εθνικά αισθήματα, όπως είναι πληθυσμός του νομού Λακωνίας.

Περίπου 800 Πακιστανοί εργάτες, στα χωράφια και στα συσκευαστήρια, ξεσηκώθηκαν επειδή "δέχονται ρατσιστικές επιθέσεις" και πρέπει να ελληνοποιηθούν!
Τι να πρωτοπεί κανείς. Για την απαίτηση των λαθρομεταναστών να νομιμοποιηθούν με το "έτσι θέλω";
Για τους Έλληνες εργοδότες που παρανόμως τους απσχολούν καθημερινά στα χωράφια τους, αντί να δώσουν δουλειές σε άνεργους λιμοκτονούντες Έλληνες;
Τι να πούμε και για το παραμύθι των Κέντρων Κράτησης λαθρομεταναστών.
Ο Πακιστανός το είπε ξεκάθαρα έμεινε 18 μήνες εκεί και αφέθηκε ελευθερος, επιστρέφοντας στην Σκάλα. Δηλαδή κρατήθηκε για να κάνει διακοπές δωρεάν; Υποτίθεται ότι κρατούνται με σκοπό την απέλαση και επιστροφή τους στις πατρίδες τους.
Έχουμε την αίσθηση ότι η κατάσταση στην επαρχία και στη ύπαιθρο είναι χειρότερη από ότι στα μεγάλα αστικά κέντρα. Και αυτό προδίδει η ισλαμική σημαία που πρώτο το defencenet.gr σας την έδειξε αναρτημένη έξω από υποσταθμό της ΔΕΗ δύο χιλιόμετρα μακριά από το σιδηροδρομικό σταθμό της Θήβας.