Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014

Σύλληψη Αλβανών με AK-47 μετά από επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην Αμφιλοχία

Φυγόποινος Αλβανός  συνελήφθη μαζί με έναν ομοεθνή του μετά από επιχείρηση αστυνομικών του τμήματος και της Τροχαίας Αμφιλοχίας σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο όπου κατοικούσαν στο Λουτρό Αιτωλοακαρνανίας, έχοντας μαζί τους επιθετικά τυφέκια ΑΚ-47 Καλάσνικοφ και πλήθος από σφαίρες!
 
Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των στοιχείων του 24χρονου που έκανε η Ασφάλεια Αγρινίου, σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις από τα Τριμελή Πλημμελειοδικεία Βέροιας και Καστοριάς για οπλοκατοχή, κλοπές, διακεκριμένη φθορά και παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών, με συνολική ποινή φυλάκισης άνω των οκτώ ετών!
 
Στο εγκαταλελειμμένο κτίριο όπου κατοικούσε ο φυγόποινος μαζί με τον 21χρονο συμπατριώτη του, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα πολεμικό όπλο καλάσνικοφ και δύο γεμιστήρες με 115 φυσίγγια. 
 
Οι δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου και σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για παράνομη κατοχή όπλου και πυρομαχικών, ενώ διατάχθηκε η εκτέλεση των ποινών που εκκρεμούσαν σε βάρος του 24χρονου.