Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Σύλληψη 42χρονου Βούλγαρου για απόπειρα δολοφονίας Αυστραλού στο Λαγανά Ζακύνθου!



xeiropedesΣε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών δραστών απόπειρας δολοφονίας ενός 36χρονου υπηκόου Αυστραλίας, που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στην περιοχή του Λαγανά στη Ζάκυνθο. 

Τα τρία άτομα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ακινητοποίησαν τον 36χρονο Αυστραλό και τον χτύπησαν αρχικά με ένα ρόπαλο, ενώ στη συνέχεια ένας από αυτούς τον πυροβόλησε μια φορά στο δεξί πόδι με πυροβόλο όπλο.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία έχει προκύψει η εμπλοκή δύο ατόμων στη συγκεκριμένη υπόθεση. Πρόκειται για έναν 42χρονο Βούλγαρο, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το βράδυ, καθώς και έναν 47χρονο Έλληνα που αναζητείται. 

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της εκβίασης, της ηθικής αυτουργίας στην απόπειρα της ανθρωποκτονίας και της βαριάς σωματικής βλάβης.

Ο 36χρονος Αυστραλός μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ζακύνθου. Ο 42χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ενώ οι αστυνομικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων εμπλεκομένων στην υπόθεση.