Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ-ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ “ΚΟΥΝΟΥΠΟΣΗΜΟ”-ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ-ΞΕΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑ!

kounoupi
Μία επικίνδυνη ζωονόσος , με μεγάλο αριθμό θνητότητας, με ξενιστή τα κουνούπια έχει μετατρέψει σε εφιάλτη την καθημερινότητα των κατοίκων κυρίως της Λακωνίας και της Αρκαδίας!

Η διευθύντρια της κτηνιατρικής υπηρεσίας κα Σταματοπούλου  ενημέρωσε συνολικά πως στην Πελοπόννησο έχουν προσβληθεί 88 στάνες, αριθμός που αυτή τη στιγμή μπορεί να έχει ήδη διπλασιαστεί, μιας και μιλάμε για ραγδαία εξάπλωση του ιού! Ειδικότερα υπάρχουν 45 μολυσμένες στάνες στη Λακωνία, 30 στην Αρκαδία, 1 στην Αργολίδα, 1 Κορίνθια και 11 στη Μεσσηνία.

Όλη η Πελοπόννησος είναι μολυσμένη!

Καταγγελίες κτηνοτρόφων από την Αρκαδία κάνουν λόγω για κουνούπι “δολοφόνο” που μεταδίδει τον επικίνδυνο ιό και αναφέρουν πως προέρχεται από τους εκατοντάδες λαθρομετανάστες που έχουν συγκεντρωθεί κυρίως στη νότια Λακωνία. Στη Σκάλα, το Έλος και σε άλλες περιοχές της Λακωνίας η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου με τους λαθρομετανάστες- που προέρχονται κυρίως από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν-με αποτέλεσμα να κάνουν…πάρτυ οι μολυσματικές ασθένειες!

Να τονίσουμε  στο σημείο αυτό-για αποφυγή παρεξηγήσεων- ότι δεν είμαστε γιατροί ούτε ειδικοί αλλά οι πολιτικοί κυρίως της Πελοποννήσου θα είναι όλοι υπόλογοι για την υγειονομική βόμβα που θα σκάσει…