Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΛΥΤΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ...!

Τρεις υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 20, 43 και 37 ετών συνελήφθησαν από αστυνομικούς στην περιοχή των Σοφάδων Καρδίτσας για την αρπαγή ενός 21χρονου ομοεθνή τους και την απόπειρα αρπαγής ενός ακόμη 27χρονου ομοεθνή τους, τους οποίους εκβίαζαν για λύτρα.

Συγκεκριμένα, οι τρεις δράστες μαζί με έναν Αφγανό συνεργό τους, ο οποίος αναζητείται, είχαν συναντηθεί την Τετάρτη στα Τρίκαλα με τον 21χρονο και τον 27χρονο και κατάφεραν με σωματική βία να βάλουν στο αυτοκίνητο τους τον πρώτο, ενώ επιχείρησαν να κάνουν το ίδιο και με τον δεύτερο, ο οποίος ωστόσο κατάφερε να διαφύγει. Την επομένη επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον 27χρονο ζητώντας λύτρα για να μην τους βλάψουν και για να ελευθερώσουν τον 21χρονο.
Μετά από αστυνομική επιχείρηση στους δύο νομούς συνελήφθησαν οι τρεις δράστες και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων με τη σε βάρος τους δικογραφία για αρπαγή, απόπειρα αρπαγής, εκβίαση και έκθεση, ενώ σε δασική περιοχή των Σοφάδων Καρδίτσας εντοπίστηκε και ο 21χρονος απαχθείς αλλοδαπός, τον οποίο είχαν δέσει στα χέρια και στα πόδια οι δράστες.