Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Πάτρα : Ολλανδός έκρυβε δίκαννα, περίστροφα κι αεροβόλα στο αυτοκίνητό του!

Πάτρα: Ο Ολλανδός έκρυβε... δίκαννα, περίστροφα κι αεροβόλα στο αυτοκίνητό του!Για απειλή, οπλοφορία και οπλοκατοχή κατηγορείται ένας 54χρονος υπήκοος Ολλανδός, ο οποίος συνελήφθη στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας, διότι σύμφωνα με την αστυνομία, απείλησε με όπλο έναν 45χρονο άνδρα.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο 54χρονος απείλησε με όπλο τον 45χρονο, στο 20ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πάλαιρου - Αστακού, όταν ο τελευταίος έκανε παρατήρηση στον Ολλανδό, για τροχονομική παράβαση.


Έπειτα από έρευνες των αστυνομικών του τμήματος της Βόνιτσας, εντοπίστηκε ο 54χρονος και ακολούθησε έλεγχος στο αυτοκίνητό του, όπου βρέθηκαν, ένα αυτοσχέδιο όπλο, τύπου δίκαννο με ξύλινη λαβή, κοντή κάνη και υποδοχή για κυνηγητικά φυσίγγια, ένα αυτοσχέδιο περίστροφο με μεγάλο μύλο και υποδοχή τριών φυσιγγίων κυνηγητικού όπλου, ένα αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα, ένα σπρέι πιπεριού, και μία κενή αμπούλα αζώτου.

 Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του Ολλανδού υπηκόου στην Πάλαιρο, όπου βρέθηκαν ένα μαχαίρι σε θήκη με μήκος λάμας 20 εκατοστών, ένα όπλο ρίψης φωτοβολίδων με γεμιστήρα, καψύλλια, μεταλλικές βολίδες και 11 αμπούλες αζώτου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.