Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛΑΣ για τους γεωργιανούς που καίνε τα θύματά τους με σίδερο

Φαίνεται πως οι γεωργιανοί εγκληματίες  που  έχουν εισβάλει ανενόχλητοι στη «χώρα» εκτός του ότι δολοφονούν Έλληνες πολίτες βασανίζουν τα θύματα τους όταν πρόκειται για ληστεία.

Στις 3 Μαρτίου η ΕΛΑΣ είχε συλλάβει 2 γεωργιανούς «οικονομικούς μετανάστες» στον Άγιο Παντελεήμονα για 11 συνολικά διαρρήξεις σε κατοικίες, ενώ ακόμη 6(!) συνεργοί τους εξακολουθούν να αναζητούνται.

Αρχικά είχε νομιστεί πως ήταν αυτή η επικίνδυνη εγκληματική σπείρα που βασάνιζε τα θύματά της  προκαλώντας εγκαύματα με ηλεκτρικό σίδερο. αλλά στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως δεν ήταν αυτή, τουλάχισοτν με τα τότε στοιχεία.

Μια ημέρα αργότερα στις 4 Μαρτίου η ΕΛΑΣ συνέλαβε ένα 35χρονο γεωργιανό ο οποίος μαζί με 3 συνεργούς του είχαν βασανίσει τη σύζυγο ιατρού στο Χαλάνδρι στο Χαλάνδρι. Τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας των «οικονομικών μεταναστών» αναζητούνται από τότε και είναι αυτά που αναζητά η Αστυνομία για την επανάληψη της επίθεσης σε κατοικία στους Θρακομακεδόνες  σε σπίτι γνωστού δικηγόρου όπου υπέβαλαν την 4μελη οικογένεια σε άγρια βασανιστήρια. Η αγριότητα των κακοποιών  είναι πρωτοφανής.

Έτσι και παρά το γεγονός ότι καταζητούνται οι 3 γεωργιανοί εγκληματίες όχι μόνο δεν φρόντισαν να εγκαταλείψουν τη «χώρα» αντίθετα και ενθαρρυμένοι από την κατάσταση διάλυσης που επικρατεί συνεχίζουν το πλιάτσικο ανενόχλητοι.

Το αν πρόκειται μόνο για τους τρεις συγκεκριμένους ή εάν μαζί τους δρουν και οι 6(!) ακόμη απο την πρώτη συμμορία είναι άγνωστο.Άλλωστε ο αριθμός των αλλοδαπών της συγκεκριμένης εθνικότητας στην Ελλάδα αριθμεί αρκετές δεκάδες χιλιάδων "μεταναστών".
Τώρα η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει να φτάσει στα ίχνη τους ενώ είναι άγνωστο πότε και που οι εγκηλματίες αυτοί θα κτυπήσουν ξανά .

Φυσικά ακόμη και αν συλληφθούν κανείς τους δεν πρόκειται να απελαθεί ποτέ, μετά το πέρας της σύντομης ποινής τους στο πλαίσιο των μέτρων για την «αποσυμφόρηση» των φυλακών, όπως φυσικά δεν απελαύνονται όσοι από τη συγκεκριμένη χώρα κατοικούν παράνομα εδώ.

Όσο για τις διαδικασίες που οι εγκληματίες αυτοί έρχονται στην Ελλάδα με τον μανδύα του «οικονομικού μετανάστη» ας ψάξουν κάποιοι τι γίνεται στα εκεί ελληνικά προξενεία (όχι μόνο από την Γεωργία αλλά και από άλλες καυκάσιες δημοκρατίες) και στο πόσο πάει η ταρίφα για την ελληνοποίηση ή την βίζα.


.Μερικά από τα ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ εγκλήματα των γεωργιανών εγκληματιών
Στις 3 Ιουλίου του 2011 στην Κυψέλη στην συμβολή των οδών Δράκου και Δοϊράνης δολοφονείται οδηγός ταξί από τρεις γεωργιανούς.
Στις 2 Μαΐου   2012 η φρικτή δολοφονία της 67χρονης Καίτης Δούβλη στα Ιωάννινα. Οι δολοφόνοι, πέντε γεωργιανοί  (τέσσερις άνδρες μια γυναίκα) βασάνισαν πρώτα και στη συνέχεια σκότωσαν την άτυχη γυναίκα
Στις 10 Ιουλίου  2012 στη Φιλοθέη όπου ένας γεωργιανός δολοφονεί 68χρονη  μέσα στο σπίτι της
Στις 4 Οκτωβρίου 2012 στο Χαλάνδρι με με τη δολοφονία 71 χρονης γυναίκας –με τη μέθοδο της ασφυξίας- μπροστά στα μάτια του 85χρονου συζύγου της με υπαίτιους τη γεωργιανής οικιακή βοηθού του ζεύγους  μαζί με δύο ακόμη γεωργιανούς
Στις 3 Απριλίου του 2013 στην Κυψέλη δύο γεωργιανοί αφού ληστεύουν δολοφονούν μέσα στο διαμέρισμά της 67χρτονη γυναίκα. Θα συλληφθούν μερικές ημέρες αργότερα στην Ομόνοια.
Τον Ιούνιο του 2013 με το σύνηθες κόλπο της οικιακής βοηθού τέσσερα συνολικά άτομα, όλοι «οικονομικοί μετανάστες» από τη Γεωργία δολοφόνησαν μια 95χρονη στην Θεσσαλονίκη.
Ιούλιος 2013: Δολοφονία 83χρονης στα Πατήσια. από δύο γεωργιανούς έναν άνδρα και μια γυναίκα
4 Μαρτίου 2014: Άγριος βασανισμός γυναίκας συζύγου γιατρού στο Χαλάνδρι από τρεις γεωργιανούς. Την ‘έκαψαν με ηλεκτρικό σίδερο για τους αποκαλύψει που είχε κρυμμένα χρήματα
28 Απριλίου 2014:  Δολοφονία Έλληνα επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr