Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ – ΤΟΥΣ ΕΚΑΙΓΑΝ ΜΕ ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ! - ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ “ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΥΝΗΓΟΣ” ΤΟΥ ΜΕΝΙΔΙΟΥ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ “ΣΙΔΕΡΩΣΑΝ” ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ-ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ!


imagesΤην ίδια ώρα που ο νέος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Κικίλιας έδινε σώου για τις κάμερες στο κέντρο της Αθήνας, δίνοντας το παρόν σε επιχείρηση (φιάσκο…) της αστυνομίας κατά της λαθρομετανάστευσης, λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, στους Θρακομακεδόνες, μια τετραμελής οικογένεια, ζευγάρι δικηγόρων και τα ανήλικα παιδιά τους-15 και 17ετων-, ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια αδίστακτων αλλοδαπών κακοποιών.

Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη της οικογένειας επέστρεψαν στο σπίτι τους το μεσημέρι, αλλά εκεί τους περίμεναν αλλοδαποί διαρρήκτες. 

Σύμφωνα με τις καταθέσεις του ζευγαριού οι δράστες που φορούσαν κουκούλες, είχαν διαρρήξει την μπαλκονόπορτα του σπιτιού και τους περίμεναν στο εσωτερικό να επιστρέψουν. Ακολούθως, αφού τους έδεσαν και τους φίμωσαν, έβαλαν σε λειτουργία το ατμοσίδερο του σπιτιού και τους «σιδέρωσαν» προκειμένου να τους αποκαλύψουν το σημείο που έχουν κρυμμένα χρήματα. 

Τελικά, πήραν κάποια χρυσαφικά που βρήκαν στο σπίτι, καθώς και 500 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Να σημειωθεί, ότι το ίδιο βασανιστήριο με καυτό σίδερο είχε υποστεί προ ολίγων μηνών Έλληνας επιχειρηματίας μέσα στο σπίτι του, από Γεωργιανούς –όπως αποδείχθηκε- κακοποιούς…

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!