Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Συνελήφθησαν ζευγάρι Ιταλών που ταξίδεψε από Πάτρα στην Ανκόνα με 70 κιλά ηρωίνης - Τα είχαν κρυμμένα στο τροχόσπιτο που έκαναν “διακοπές” μαζί με τα 4 παιδιά τους!



troxospito-italoi-narkwtikaΓια μία ακόμη φορά το λιμάνι της Πάτρας προτίμησαν οι μεταφορείς ναρκωτικών προκειμένου να διακινήσουν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.


Όμως στην προκειμένη περίπτωση αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι πως τα ναρκωτικά ηθελημένα ή μη, είχαν “αναλάβει” να μεταφέρουν ένα ζευγάρι Ιταλών με τα τέσσερα παιδιά τους, με τα οποία είχαν έλθει στην Ελλάδα για διακοπές.

Συγκεκριμένα στο λιμάνι της Ανκόνα συνελήφθηκε ζευγάρι Ιταλών ηλικίας 44 και 34 ετών αμέσως μετά την επιστροφή του από την Ελλάδα, όπου έκανε διακοπές με τα τέσσερα παιδιά του καθώς στο τροχόσπιτο, με το οποίο ταξίδεψαν από την Πάτρα βρέθηκε ηρωίνη συνολικού βάρους 70 κιλών.

Η ιταλική αστυνομία συνέλαβαν τον Ρόκο Ντιμεπράντρι και την Μανταλένα Κακιόλι, η οποία είναι στον όγδοο μήνα εγκυμοσύνης, ενώ αρνήθηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις του εισαγγελέα.
Σύμφωνα με το dete.gr το μεγαλύτερο μέρος της ηρωίνης ήταν κρυμμένο στο εσωτερικό της ξύλινης επένδυσης των κρεβατιών του τροχόσπιτου.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι τα ναρκωτικά προέρχονται πιθανότατα από το Αφγανιστάν. Το ζευγάρι φέρεται να ήταν έτοιμο να διαθέσει την ηρωίνη στην αγορά της Γένοβα.

Όπως αναφέρει ιταλικός τηλεοπτικός σταθμός πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες κατασχέσεις ηρωίνης που έχουν γίνει ποτέ στα οχήματα που αποβιβάζονται στα λιμάνια της Ιταλίας.