Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ. ΚΥΝΗΓΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΖΩΑ

ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ! ΟΞΩ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά στον τηλεφωνικό θάλαμο στη γωνία των οδών Καλλιφρονά και Αγίας Ζώνης. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο δεν πίστευαν αυτά που άκουγαν. Οι περίοικοι που ήταν μπροστά στο περιστατικό περιέγραψαν ένα στυγνό έγκλημα.


Λίγο μετά τις 10 το βράδυ ένας μετανάστης από το Πακιστάν πήγε στον τηλεφωνικό θάλαμο και προσπάθησε να πάρει τηλέφωνο. Πριν προλάβει κανείς να επέμβει μια ομάδα ομάδα άλλων μεταναστών, πιθανότατα Αφγανών, άρχισε να τον βρίζει. Του ζητούσαν, λένε, το λόγο γιατί τους ... πήρε τη σειρά.


Ένας από αυτούς τον πλησίασε από πίσω και του κάρφωσε ένα κατσαβίδι στην πλάτη. Ο άτυχος Πακιστανός έπεσε αιμόφυρτος στο δρόμο και δυστυχώς ξεψύχησε λίγο αργότερα αφού εντωμεταξύ του αφαίρεσαν το κινητό και άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό !


Παρά τις μαρτυρίες οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει ακόμη να εντοπίσουν τους δράστες.

Νεκρός 88χρονος θύμα ληστείας! Και πάλι στόχος ηλικιωμένος!

Νεκρό εντόπισε χθες η Αστυνομία στη Βασιλάδα της Καλαμάτας έναν 88χρονο άνδρα μέσα στο σπίτι του. Οι αστυνομικοί μπήκαν στην οικία του και τον βρήκαν δεμένο χειροπόδαρα και φιμωμένο με ταινία, μετά από καταγγελία συγγενή του, ο οποίος και τον αναζητούσε για μέρες.


Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, ο 88χρονος έχασε τη ζωή του από ασφυξία και βαριά τραύματα που προήλθαν από ξυλοδαρμό τρεις ημέρες πριν. Όλα δείχνουν πως ο άνδρας έπεσε θύμα ληστών μιας και το σπίτι του ήταν αναστατωμένο από άκρη σε άκρη. Μαρτυρίες μιλούν για συμμορίες αλλοδαπών που έχει ρημάξει την περιοχή στις κλοπές και στις ληστείες.

newsit.gr και zougla.gr

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΖΩΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙ ΖΩΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΝΕ ΟΙ ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

πηγη