Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010

Οι αλβανοί κλέφτες αλωνίζουν στην εύβοια. Ανύπαρκτη η αστυνομία!
Όλα πήγαιναν καλά στην Οκτωνία, ένα μικρό χωριό της Έυβοιας, μέχρι το περασμένο Σάββατοβραδο που μέσα στο χωριό μας είχαμε έξι κρούσματα ληστειών.

Συγκεκριμένα αυτή τη νύχτα κακοποιοί παραβίασαν τα σπίτια κάποιων κατοίκων και αφού τους έριξαν αναισθητικό τους λήστεψαν χωρίς να αντιληφθεί κανένας τίποτα, ενω προσπάθησαν να ανοίξουν ανεπιτυχώς άλλα δύο.

Την επόμενη νύχτα έκλεψαν τρία σπίτια με τον ίδιο τρόπο ενω πάλι οι ιδιοκτητες κοιμόντουσαν μέσα σε αυτά. Χθες το βράδυ πήγαν σε ένα σπίτι στο διπλανό χωριό το Αυλωνάρι όπου τους αντηλήφθηκε ο ιδιοκτητης αυτός τους κυνηγησε έχοντας μαζί του την καραμπίνα του και κατάλαβε ότι ήταν Αλβανοί.


Οι κλέφτες δεν πτοήθηκαν, συνέχισαν το έργο τους ανοίγωντας δύο ακόμη σπίτια στο χωριό Πυργί ενώ στο Οριό μπήκαν στο σπιτι μίας ηλικιωμένης την οποία ξυπνησαν, την χτύπησαν και την ξεγύμνωσαν για να την εξαναγκάσουν να τους δώσει χρήματα. Πήραν χρήματα, κινητά τηλέφωνα, χρυσαφικά, αλλα και καρβέλια ψωμί, σε ένα σπίτι κάθησαν να φάνε χαλβά φαρσάλων χωρίς να πτοηθουν από την παρουσία των εν υπνώσει ιδιοκτητών!

Είναι τόσο τραγικά όλα αυτά που συμβαίνουν εδώ που μας έχουν αναγκασει να φιλάμε σκοπιές... Η αστυνομία είναι ανύπαρκτη!