Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Σηκώθηκε και έφυγε από το Α/Τ της Πάτρας η 25χρόνη που την βιάσαν αλλοδαποί .. ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ!


Η 25χρονη πήγε τα ξημερώματα της Τετάρτης (20-10-2010) σε αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το βιασμό της. Όπως είπε βρισκόταν σε λούνα παρκ στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, όταν ξαφνικά βρέθηκε αντιμέτωπη με δύο αλλοδαπούς. ''Με έσυραν στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΕ και εκεί με βίασαν και με εγκατέλειψαν''.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από την 25χρονη να περιγράψει τους δράστες και εκείνη δέχτηκε. Όταν όμως έφτασε η ώρα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που θα έδειχνε αν όντως είχε πέσει θύμα βιασμού, εκείνη εξαφανίστηκε! Μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί στο αστυνομικό τμήμα...

Σχόλιο...


Πόσο ακόμα θα την διαπομπεύατε μέχρι να φύγει?

Ρεζίλι θα γινόταν η κοπέλα στην κοινωνία της Πάτρας,αν συνέχιζε με μήνυση κατ΄αγνώστων και να τρέχει για ιατροδικαστική εξέταση..Με το που θα την έκανε θα μάθαιναν όλοι και το όνομα της.
Κι αυτό σε μια μικρή κοινωνία,ισούται με "στάμπα" για μια ζωή. ...

Τα συγχαρητήρια μου στα λαγωνικά που ανέλαβαν την υπόθεση...

Βέβαια να μην ξεχάσω να δώσω και
τα συγχαρητήρια μου,στις ανθρωπιστικές οργανώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών,που από την πρώτη στιγμή ΔΕΝ στάθηκαν δίπλα στο κορίτσι.


eglimatikotita