Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Αλβανός με 102 κιλά χασίς στο πίσω κάθισμα!


Πολύ σίγουρος για τον εαυτό του πρέπει να ήταν ένας 47χρονος αλβανός συνεργάτης των μεγαλεμπόρων ναρκωτικών από την Αλβανία, αφού μετέφερε μέρα- μεσημέρι δεκάδες δέματα με ακατέργαστο χασίς με το αυτοκίνητό του, έχοντάς τα μάλιστα σε κοινή θέα στο… πίσω κάθισμα!

Το φθινόπωρο μπήκε και οι Αλβανοί «βαρώνοι» των ναρκωτικών άρχισαν και πάλι τα «δρομολόγια» προς την Ελλάδα με μεγάλες ποσότητες από τη νέα τους… παραγωγή!

Όμως, φαίνεται πως δεν επιλέγουν προσεκτικά αυτούς στους οποίους αναθέτουν την μεταφορά, αν και γνωρίζουν ότι οι ελληνικές αστυνομικές αρχές στην μεθόριο αγρυπνούν και τους έχουν καταφέρει αρκετά χτυπήματα. Τα μπλόκα που στήνει η ΕΛ.ΑΣ. στη Σαγιάδα της Θεσπρωτίας, έχουν ρίξει κατά καιρούς… τόνους ναρκωτικών στα χέρια των αστυνομικών!

Σε ένα από αυτά σταμάτησαν τον 47χρονο και έμειναν άφωνοι όταν διαπίστωσαν ότι, εκτός από το πορτ μπαγκάζ, είχε γεμίσει και την καμπίνα των επιβατών του αυτοκινήτου με χασίς! Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν συνολικά 86 δέματα που περιείχαν 102 κιλά ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και οδήγησαν τον 47χρονο στον εισαγγελέα Ηγουμενίτσας.