Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Δείτε το βίντεο του αποκλεισμού στο παράνομο τζαμί.


Παρατεταγμένες 3 διμοιρίες των ΜΑΤ απ' έξω και ο "καθοδηγητής" Κούρκουλας δήλωσε πως οι κάτοικοι τους δέρνανε.... και τους ρίχνανε σκουπίδια μέσα στο τζαμί...
Πως έγινε αυτό ρε Πινόκιο?


Διακτινιζόταν και έμπαιναν μέσα τους χτυπούσαν και με τον ίδιο τρόπο έβγαιναν πάλι χωρίς να τους πάρουν χαμπάρι οι αστυνομικοί.Ε?

Α να χαθείς ρε γελοίε υποκριτή.





Δεν φτάνει που χτύπησαν ηλικιωμένους και παιδιά,γιατί τους χάλασαν την "πιάτσα" που πουλάγανε ναρκωτικά,αλλά θέλουν να βγουν και από πάνω.


Ξέρετε πως ξεκίνησε η ιστορία?

Ένας κύριος είχε πάει με τον εγγονό του στην πλατεία.Έκατσε σε ένα παγκάκι που ήταν και κάποιοι άλλοι κάτοικοι μεγάλης ηλικίας και είχαν και παιδάκι μαζί τους και παίζανε.

Πιο δίπλα κάποιοι αλλοδαποί πουλάγανε ναρκωτικά,2-3 ηλικιωμένοι είπαν πως θα καλέσουν την αστυνομία,αυτοί έφυγαν και μέσα σε 5 λεπτά γύρισαν με ολόκληρη την παρέα τους...15 άτομα εφοδιασμένοι με ρόπαλα και πέτρες.

Οι ηλικιωμένοι κάλεσαν την αστυνομία και πριν έρθει έφαγαν και το σχετικό ξύλο,από τους "κακομοίρηδες" εμπόρους ναρκωτικών.

Μαζί με την αστυνομία που ήρθε σχεδόν αμέσως,ήρθαν και κάποιοι άλλοι κάτοικοι της πλατείας Αττικής...όχι του Αγ.Παντελεήμονα..

Οι "κακόμοιροι" έμποροι ναρκωτικών και άλλων ειδών,πήγαν και κλείστηκαν μέσα στο τζαμί να γλυτώσουν.

Από 'κει και πέρα αναλαμβάνει δράση ο Κούρκουλας...ο οποίος να μας πει τι εξυπηρετεί?

Τους μετανάστες που ήρθαν εδώ να βρουν μια νόμιμη δουλειά για να ζήσουν ή τους εμπόρους ναρκωτικών..

Ποιους εξυπηρετείς τελικά ρε Πινόκιο?

Γιατί μέχρι τώρα από την δράση σου,μόνο τους κακοποιούς σε βλέπω να προστατεύεις..

Μάλλον πρέπει εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ να δουν καλύτερα τι ακριβώς κάνεις,γιατί στα ανθρώπινα διακαιώματα συμπεριλαμβάνετε και η ασφάλεια όλων των πολιτών,όχι μόνο των (λαθρο)μεταναστών.

Και τέλος όσο στηρίζετε και δεν αποβάλλεται όλη αυτή την σαπίλα από τον χώρο των μεταναστών,τόσο θα βοηθάτε εσείς οι ίδιοι να μεγαλώνει ο ρατσισμός και πόλεμος μεταξύ των κατοίκων και των μεταναστών.

Εκτός και αν αυτό σας βολεύει για να έχετε και εσείς λόγο ύπαρξης και να τσεπώνετε επιχορηγήσεις από κρατικά και ευρωπαϊκά κονδύλια..

eglimatikotita