Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Η λαθρομετανάστευση . Η μεγαλύτερη μπίζνα της Ελληνικής νομενκλατούρας

Μία μπίζνα με εμπλεκόμενους , πολιτικούς, γιατρούς, φορτηγατζήδες, δικηγόρους, αστυνομικούς, δικαστικούς, ταξιτζήδες, ψαράδες, χωρικούς, συνδικαλιστές, μη κυβερνητικές οργανώσεις, δημοσιογράφους, εργοστασιάρχες, διερμηνείς κ.λ.π.



Ένας ταλαίπωρος άνθρωπος για να περάσει από την Τουρκία στην Ελλάδα για ένα καλύτερο αύριο, πρέπει να πληρώσει περίπου 7.000 ευρώ (μόνο για το εισιτήριο του) στο κύκλωμα όλων αυτών των παρατρεχάμενων που βρήκαν μετά τα πακέτα Ντελόρ ( Δεν μας δίνουν άλλα πλέον) άλλο τρόπο πλουτισμού !!! Η μπίζνα αυτή έχει τεράστιο κέρδος για τους εμπλεκομένους αλλά και παράπλευρες απώλειες !!! Οι παράπλευρες απώλειες μπορούν να εντοπιστούν σε δύο πλευρές .

Οι επιβάτες αυτής της διαδρομής (αλλοδαποί) , οι οποίοι πληρώνουν πολλά χρήματα για το ταξίδι αυτό, ακόμα και με την ζωή τους κάποιες φορές!!! Το κόστος αυτό, το καταβάλουν οι άνθρωποι αυτοί, για ένα καλύτερο αύριο . ΟΧΙ για να στοιβαχτούν σε ένα υπόγειο δίχως εργασία και εισόδημα, εξαρτώμενοι για όλη τους την ζωή από τους κυρίους πολιτικάντηδες ή των κυρίων των μη κυβερνητικών οργανώσεων . Εργαλείο πάντα σε ετοιμότητα για να εκτελέσουν τα σχέδια τους ( εργαλείο εκτελεστικό και αναλώσιμο. Οι βόμβες σκοτώνουν από κοντά…) .

Οι άνθρωποί αυτοί δεν πλήρωσαν για να αποτελέσουν κομματική βάση, κομμάτων εξουσίας ( στην δεκαετία του 80 ήταν οι αγρότες και οι δημόσιοι υπάλληλοι, σήμερα μετά από τις περικοπές της κοινοτικής βοήθειας, αποτελούν οι μετανάστες ). Οι άνθρωποι αυτοί δεν πλήρωσαν, για να εργαστούν στην Ελλάδα ( τους είχαν υποσχεθεί πέρασμα στην πολιτισμένη Ευρώπη) ρίχνοντας ακόμα περισσότερο τα ημερομίσθια στην αγορά εργασίας, για να κερδίσουν οι εργοστασιάρχες της βιομηχανικής ζώνης της Βοιωτίας αλλά και οι τσιφλικάδες των επαρχιών !!! Οι άνθρωποί αυτοί δεν πληρώνουν τα χρήματα αυτά για να εξαρτώνται από τις γνωματεύσεις γιατρών με το αζημίωτο φυσικά. Οι άνθρωποί αυτοί δεν πληρώνουν για να αναγκάζονται να χρηματίζουν δικηγόρους για να αποκτήσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά παραμονής. Οι άνθρωποι αυτοί δεν πληρώνουν τόσα χρήματα για να εξαθλιωθούν και να φιγουράρουν στα δελτία ειδήσεων και των εκπομπών μεγάλων τηλεαστέρων της Ελληνικής τηλεόρασης – ανεβάζοντας την ακροαματικότητα τους.

Την άλλη παράπλευρη απώλεια να την αναζητήσετε στους ντόπιους ιθαγενείς ( τους Έλληνες) πουν δεν εμπλέκονται με αυτό το κύκλωμα, δεν έχουν εργοστάσια, δεν έχουν τσιφλίκια, δεν έχουν κόμματα οι γονείς τους κ.λ.π. Αναπολώ τα παιδικά μου χρόνια ( όχι πολλά χρόνια πίσω, 20 χρόνια μόνο) που δεν ήταν πλούσια αλλά είχαμε τα κλειδιά μας πάντα στην εξώπορτα του σπιτιού μας γιατί βαριόμασταν να τα ψάχνουμε για να μπούμε στο σπίτι μας . Αναπολώ τα χρόνια εκείνα που τα καλοκαίρια κοιμόμασταν στην βεράντα του σπιτιού μου, με την αδερφή μου και μετρούσαμε τα αστέρια . Αναπολώ τα χρόνια εκείνα που με τα ποδήλατα φτάναμε πολύ μακριά από το σπίτι μας… Με μόνη ανησυχία να γυρίσουμε νωρίς για να διαβάσουμε… Αναπολώ τα χρόνια που στα δελτία ειδήσεων οι ανθρωποκτονίες ήταν κάτι εξωπραγματικό και σπάνιο ( Θυμάμαι την υπόθεση Δουρή ή του Σεχίδη, σήμερα δεν προλαβαίνω να ακούω για ανθρωποκτονίες και βιασμούς, καθημερινά. Θυμάμαι την «Αυτιά» , τον κακοποιό που έβαζε το αυτί του στην πόρτα για να βεβαιωθεί ότι λείπουν οι ένοικοι για να μπει μέσα… σήμερα είσαι τυχερός αν δεν είσαι μέσα) .

Βαρέθηκα να ακούω και να διαβάζω εύσπλαχνους πολίτες να ανησυχούν αν είμαστε χώρα ρατσιστών ή να προσπαθούν να μου προσάπτουν κατηγορίες, για το αν ο παππούς μου ήταν μετανάστης και έκανε ( δεν έκανε) τα ίδια με τους λαθρομετανάστες του σήμερα , στην λογική ότι οι αμαρτίες των παππούδων, πρέπει να έχει επίπτωση και στα εγγόνια ( κάτι μου θυμίζει αυτό από χούντα – αριστερός ο παππούς – στην εξορία ο εγγονός… ή οποία σημειωτέον δεν έχει χρώμα… )

Βαρέθηκα να ακούω εκθέσεις ιδεών (από ανέργους , εισοδηματίες, παιδιά της άρχουσας τάξης κλπ) και για την ταμπακέρα ούτε λόγος!!! Όταν στην υπόλοιπη Ευρώπη, οι λαοί είναι βαθύτατα προβληματισμένοι με το φαινόμενο αυτό και απαίτησαν και το πέτυχαν από τα Κράτη τους, το ταξίδι των λαθρομεταναστών να σταματάει στην Πάτρα!!!


Στην δική μου συνείδηση, είναι ξεκάθαρό πλέον όταν ακούω τέτοια ρητορική τότε δύο πράγματα συμβαίνουν :

α. Τα γράφουν εμπλεκόμενοι με την λοβιτούρα της παραοικονομίας που προκύπτει από την λαθρομετανάστευση ( είναι πολλά τα λεφτά Άρη – πορνεία – τζόγος – ψήφοι – διαβατήρια – πλασματικά ένσημα – πλασματικές ασθένειες - μεταφορά – παραοικονομία – εμπόριο όπλων κλπ !!!) .

β. Τα γράφουν άνθρωποι που με τον μανδύα της ευσπλαχνίας, νομίζουν ότι είναι οι μοναδικοί άγιοι, πράοι, καλοσυνάτοι, άγγελοι, πολιτισμένοι κλπ του πλανήτη ενώ οι λαοί τις Ευρώπης που έχουν δώσει «στοπ» στο φαινόμενο αυτό (στην Πάτρα) είναι ρατσιστές με τους εδώ εγκάθετους τους (ρατσιστές Έλληνες)…

Αυτό είναι ρατσισμός !!! ( η έννοια δεν αναφέρεται μόνο στην φυλετική υπεροχή που νομίζουν ότι κάποιοι έχουν σε σχέση με την άλλη φυλή , αλλά και στην υπεροχή (μονοπώλιο) που νομίζουν κάποιοι άλλοι ότι έχουν λόγο της ιδεολογίας τους π.χ. της καλοσύνης του προοδευτισμού…

Εσύ είσαι ο καλός ενώ εγώ που τολμώ να προβληματίζομαι, είμαι ο κακός της υπόθεσης – όπως και οι υπόλοιποι λαοί τις Ευρώπης . Χωρίς να μου απαντάς με επιχειρήματα αλλά με στερεοτυπικές φράσεις που σε βολεύουν !!!)

Αλλά, ιδεολόγοι «εύσπλαχνοι» σας είδαμε!!! Με την δολοφονία του παιδιού από το Αφγανιστάν, που έψαχνε για να φάει από τα σκουπίδια σας… Πόσο πολύ βγήκατε στο δρόμο να διαδηλώσετε κατά της βίας ( όπως στην υπόθεση του Αλέξη) !!! ΜΟΝΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… Ένταξη οι ρατσιστές Έλληνες και οι υπόλοιποι που προβληματίζονται με το φαινόμενο αυτό (και δεν αγαπούν τη χρήση βίας) Εσείς ; Που με το παραμικρό τα καίτε, που ήσασταν ;

Μάλλον η ευσπλαχνία σας, τελειώνει έως τους συμμαθητές σας, που πηγαίνετε στο ιδιωτικό σχολείο, με τα λεφτά του μπαμπάκα σας, που τα «κονομάει» από την μπίζνα της λαθρομετανάστευσης…

Η Ελλάδα είναι πέρασμα για την Ευρώπη. Υπάρχουν πολλά εκατομμύρια ανθρώπων που θέλουν να πάνε εκεί.

Στοιβάζονται εδώ ( συμφέρει κάποιους αυτό) με αποτέλεσμα να εξαθλιώνονται και αυτοί αλλά και η ποιότητα της ζωής των Ελλήνων.

Αν ο Ιταλικός – Γαλλικός – Γερμανικός – Ολλανδικός – Βελγικός – Ισπανικός στο σύνολό του σαν λαός είναι ρατσιστές, ναι τότε είμαι ρατσιστής .

ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ συμφωνείς με τις ρατσιστικές αυτές απόψεις, ανήκεις στην ελίτ της πολιτισμένης κάστας της Ελληνικής νομενκλατούρας που μας διαφεντεύει χρόνια τώρα …

Σε συμβουλεύω μάλιστα, αφού η παιδεία σου είναι τόσο ανώτερη από αυτήν (των λαών της Ευρώπης) να την χρησιμοποιήσεις και σε κάτι ποίο απτό, πέρα από αμπελοφιλοσοφίες. Μήπως και επιτέλους εξάγουμε και τίποτα στους απολίτιστους ρατσιστές Ευρωπαίους….

ANAΓΝΩΣΤΗΣ