Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Νιγηριανός με «αυγά» ηρωίνης και κοκαΐνης


http://img.protothema.gr/EBA05B0FA421F339AA9F4D03CB05BE09.jpgΤα «αυγά» που μετέφερε ένας νεαρός Αφρικανός στις Σέρρες, κάθε άλλο παρά… θρεπτικά ήταν. Αντίθετα, έκρυβαν μέσα τους τον θάνατο, καθώς ο αλλοδαπός που τα είχε πάνω του διακινούσε «σκληρά» ναρκωτικά στους τοξικομανείς της πόλης και των γύρω περιοχών.

Η δράση του 29χρονου Νιγηριανού είχε πέσει στην αντίληψη των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών και παρακολουθούσαν τις κινήσεις του.

Όταν τον είδαν να περιφέρεται στην εθνική οδό Σερρών – Δράμας το βράδυ του Σαββάτου, τον σταμάτησαν για έλεγχο στο ύψος του 3ου χιλιομέτρου. Πάνω του, βρήκαν τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες καλυμμένες με κερί σε σχήμα αυγού.

Οι δύο από αυτές περιείχαν μικρότερες συσκευασίες με ηρωίνη μεικτού βάρους 28,5 και 28,2 γραμμαρίων αντίστοιχα, και η τρίτη μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 17,6 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Πάνω στον αλλοδαπό έμπορο ναρκωτικών κατασχέθηκαν και δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του και εξετάζονται για να εντοπιστούν οι προμηθευτές, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Σερρών.

Π/Θ