Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Εκατοντάδες χιλιάδες λάθρο και πρόσφυγες εγκλωβίζονται στην Ελλάδα - Ταχεία εθνολογική αλλοίωση της χώρας

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες και λάθρο εγκλωβίζονται στην χώρα καθώς τα Σκόπια κλέινουν τα σύνορά τους ενώ η Τουρκία αυξάνει τους ρυθμούς με τους οποίους "γεμίζει" την χώρα με επιδιωκόμενο σκοπό να αλλοιωθεί τάχιστα η εθνολογική και πληθυσμιακή σύσταση της Ελλάδας.
 
Είναι σαφές ότι η δημιουργία των hot spots και η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο απέφεραν ολέθριες συνέπειες.
 
Αύξηση 117% σημειώθηκε στον αριθμό των προσφύγων-λάθρο που πέρασαν στην Ελλάδα σύμφωνα με τα στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης καθώς Τουρκία και λαθροδιακινητές επιχειρούν να προλάβουν την καταληκτική ημερομηνία της 24ης Φεβρουαρίου όταν και θα ξεκινήσει η ΝΑΤΟϊκή δύναμη τις περιπολίες και θα ανακοινωθούν οι ζώνες ευθύνης.
 
Στο διάστημα 14-21 Φεβρουαρίου καταγράφηκαν 17.159 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες όταν την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 7.968 άνθρωποι!
 
Τα στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης δέιχνουν ότι αριθμός των μεταναστών και προσφύγων που πέρασαν στο ελληνικό έδαφος την εβδομάδα 14-21 Φεβρουαρίου αυξήθηκε κατά 117%(!) σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα.
 
Συνολικά από την αρχή του χρόνου, έχουν περάσει στην Ελλάδα 96.131 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες όταν ο συνολικός αριθμός που πέρασε στην Ευρώπη ήταν της τάξης των 103.519 ανθρώπων.
 
Δληαδή περισσότεροι από το 90% περνούνε από την Ελλάδα
 
Ο απολογισμός των θυμάτων τις πρώτες 52 ημέρες του έτους είναι 411 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που επιχειρούσαν να περάσουν στην Ευρώπη.
 
Το Καστελόριζο στο μεταξύ "βουλιάζει" καθώς οι λαθρομετανάστες-πρόσφυγες συνεχίζουν να περνούν κατά κύματα και μέχρι και αυτή την ώρα βρίσκονται περίπου 900 μετανάστες στο νησί στο οποίο αριθμός των μόνιμων κατοίκων δεν υπερβαίνει τους 250!
 
«Το Καστελόριζο δεν είναι οχυρωμένο. Οι κάτοικοι σηκώνουν από μόνοι τους ένα μεγάλο φορτίο. Τα σώματα ασφαλείας είναι υποστελεχωμένα και με πενιχρά μέσα κάνουν υπερπροσπάθειες να ανταπεξέλθουν», δηλώνει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος. 
 
Ο κύριος Χατζημάρκος, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του «Mega», υπογράμμισε: «Οι δουλέμποροι, αυτοί οι απίστευτοι εγκληματίες δεν εξυπηρετούν μόνο οικονομικούς σκοπούς. Η λειτουργία των εγκληματικών στόχων έχει κάποια διάσταση που θα μπορούσε να είναι και πολιτική». 
 
Η Άγκυρα χρησιμοποιεί και με πολύ οργανωμένο τρόπο το προσφυγικό-λαθρομεταναστευτικό ως εργαλείο άσκησης εξωτερικής πολιτικής με μεγάλη επιτυχία, αφού τελικά κατάφερε να θέσει το Αιγαίο σε καθεστώς "συνδιαχείρισης" μέσω του... ΝΑΤΟ που ήταν πάγια επιδίωξή της..!
 
 
 
Σημειώνεται ότι η Ευρώπη ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπη και με νέα μαζική εισροή λάθρο-προσφύγων τις αμέσως προσεχείς εβδομάδες, καθώς περίπου 150.000 άνθρωποι ετοιμάζονται να αναχωρήσουν από τη Λιβύη προς ευρωπαϊκές χώρες,όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild am Sonntag.
 
Εκτιμά ότι οι πρόσφυγες αυτοί θα κινηθούν προς την Ελλάδα και κατόπιν προς άλλες χώρες μέλη της ΕΕ μέσω της λεγόμενης οδού των Βαλκανίων δηλαδή θα έρθουν κι άλλοι!
 
Η γερμανική κυβέρνηση σχεδιάζει τη Δευτέρα να απαιτήσει από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή την πλήρη καταγραφή και τον έλεγχο των προσφύγων που εισέρχονται στον χώρο Σένγκεν, αναφέρει ακόμη η συντηρητική εφημερίδα, επικαλούμενη πηγή στο ομοσπονδιακό υπουργείο Εσωτερικών. 
 
Σημειώνεται ότι τα Σκόπια έχου κλείσει τα σύνορα  στο ύψος Ειδομένης-Γευγελής, και δεν επιτρέπουν πλέον την είσοδο Αφγανών στο έδαφος της χώρας και επέβαλαν αυστηρότερους ελέγχους και προαπαιτούμενα για τους Σύρους και Ιρακινούς που έχουν δικαίωμα διέλευσης.
 
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από την αστυνομία, σχεδόν 2.000 άτομα βρίσκονται, αυτή την ώρα, στον καταυλισμό της Ειδομένης, ενώ άλλα 62 λεωφορεία, στα οποία επιβαίνουν περίπου 3.000 άτομα, περιμένουν σε απόσταση περίπου 20 χλμ. από τον καταυλισμό, προκειμένου να εγκριθεί από την αστυνομία η συνέχιση της πορείας τους.
 
Έχουμε από την μια πλευρά την Τουρκία να μας "γεμίζει" και τα Σκόπια από την άλλη να "σφραγίζουν" εγκλωβίζοντας έτσι χιλιάδες ανθρώπους στην χώρα μας, πολύ βολικό και για τις δύο γειτονικές χώρες...