Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Πληρώνουμε τους τούρκους για να μας κάνουν Ισλαμαμπάντ: 25 εκατ. ευρώ η... πρώτη δόση!

 


















Η ξευτίλα του ελλαδικού προτεκτοράτου δεν έχει όρια. Με απόφαση της Κομισιόν, η οποία επικυρώθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα εκταμιεύσει άμεσα περί τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ για να δοθούν στην Τουρκία, προκειμένου να προβεί στον περιορισμό των «προσφυγικών» ροών.

Βεβαίως, όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που η Τουρκία αποδεδειγμένα συμβάλλει στην διόγκωση των ροών των λαθρομεταναστών, τους οποίους χρησιμοποιεί ως μοχλό πίεσης έναντι της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και εργαλείο υπονόμευσης και αποσταθεροποίησης της Ελλάδας. Αυτή η προκλητική απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιο έρχεται μόλις μία εβδομάδα μετά τις δηλώσεις του επικεφαλής της Frontex, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς δήλωσε πως η Τουρκία διευκολύνει τα κυκλώματα των δουλεμπόρων και ότι ουσιαστικά δεν έχει πράξει τίποτα στην κατεύθυνση του περιορισμού των λαθρομεταναστευτικών ροών.

Στα πρώτα 2 δισεκατομμύρια που θα εκταμιευθούν άμεσα, θα συμβάλλει και η Ελλάδα της κρίσεως, με ένα ποσό κατά πολύ μεγαλύτερο από τα όσα έχει δώσει η κυβέρνηση για το περιβόητο «παράλληλο πρόγραμμα». Συγκεκριμένα, η Ελλάδα θα δώσει άμεσα περί τα 25 εκατ. ευρώ στην Τουρκία για να μας πλημμυρίζει με λαθρομετανάστες.

Αυτά ξέχωρα από τα εκατομμύρια ευρώ που θα πληρώσει το ελλαδικό κράτος από το υστέρημα των φορολογουμένων για την στέγαση και σίτιση των λαθρομεταναστών. Ξέχωρα από τα εκατομμύρια ευρώ που θα δοθούν για την αναστήλωση τζαμιών και την κατασκευή του τεμένους στον Βοτανικό.

Οι υπόλοιπες χώρες που μετέχουν στην χρηματοδότηση της τουρκίας, τουλάχιστον, κλείνουν τα σύνορά τους, κοιτάζοντας το εθνικό τους συμφέρον, απειλώντας μάλιστα την Ελλάδα ότι θα την πετάξουν εκτός Σένγκεν.  

Η Ελλάδα είναι το μοναδικό «κράτος» που πληρώνει αδρά για να ισλαμοποιηθεί με την πλήρη συμφωνία του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου».
Δείτε τον πίνακα που απεικονίζει το ποια κράτη θα πληρώσουν την Τουρκία και πόσα θα δώσουν: