Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Θεσσαλονίκη – Ανήλικος αλλοδαπός χτύπησε και λήστεψε γυναίκες

Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις ληστειών που διαπράχθηκαν το τελευταίο δεκαήμερο σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών στην περιοχή της Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης και συνελήφθη ως δράστης ένας 17χρονος αλλοδαπός.



Όπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές, ο 17χρονος τα ξημερώματα της 12ης Φεβρουαρίου με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσε από μια γυναίκα το κινητό της και κάποια χρήματα. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, κατόπιν έρευνας προέκυψε ότι τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Άνω Πόλης, ο συλληφθείς διέπραξε ακόμη δύο ληστείες, με την απειλή χρήσης μαχαιριού και την άσκηση σωματικής βίας σε βάρος ανυποψίαστων γυναικών.

Στον συλληφθέντα έχουν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και ανατέθηκε η εντατική επιμέλεια και επιτήρησή του στην Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για «ληστείες κατ’ εξακολούθηση» και για παράβαση του νόμου «περί όπλων» και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο συμμετοχής του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.