Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

Άγριο φονικό στο κέντρο της Αθήνας: 27χρονος αλβανός σκότωσε 43χρονο για ασήμαντη αφορμή

ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ “ΔΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΝ ΑΦΟΡΜΗΝ” ΕΝ ΜΕΣΗ ΟΔΩ-(ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ)

Μια απίστευτη ιστορία κρύβεται πίσω από την τραγωδία με θύμα έναν 43χρονο τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας. Το άγριο φονικό έγινε σύμφωνα με πληροφορίες στις 7 το πρωί στη συμβολή των οδών Σταδίου και Κολοκοτρώνη.

Δράστης είναι ένας 27χρονος αλβανικής καταγωγής ο οποίος έχει προσαχθεί και ανακρίνεται. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο 27χρονος διασκέδαζε σε μπαρ της περιοχής και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Κάποια στιγμή αντιλήφθηκε ότι η αδερφή του συνομιλεί με το 43χρονο θύμα.

Ακολούθησε καβγάς κατά τη διάρκεια του οποίου ο 27χρονος χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο το θύμα τραυματίζοντας το στο λαιμό και το θώρακα. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το σενάριο που εξετάζεται είναι ο 27χρονος να κατάφερε το μοιραίο, όπως αποδείχθηκε, χτύπημα με το κλειδί του αυτοκινήτου του!

Μετά τον τραυματισμό του ο 43χρονος, ο οποίος δεν είχε αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασής του, σταμάτησε ένα ταξί και ζήτησε από τον οδηγό του να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο. Το χτύπημα, όμως, που είχε δεχθεί ήταν τόσο σοβαρό ώστε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του, εξέπνευσε. 

Καθοριστικό ρόλο στην εξιχνίαση του εγκλήματος διαδραμάτισαν οι αυτόπτες μάρτυρες, ανάμεσα στους οποίους και ένας αστυνομικός, που κράτησαν τον αριθμό του ταξί βοηθώντας τους αστυνομικούς να ξετυλίξουν το κουβάρι της τραγικής αυτής υπόθεσης.