Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Ομολογία Μουζάλα: Θα δώσουμε πάνω από 1 δισ. ευρώ για να φιλοξενήσουμε τους λαθρομετανάστες!


Ομολογία Μουζάλα: Θα δώσουμε πάνω από 1 δισ. ευρώ για να φιλοξενήσουμε τους λαθρομετανάστεςΤην ίδια ώρα που η κυβέρνηση πετσοκόβει μισθούς και συντάξεις, δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να διαθέσει χρήματα για την δημιουργία κέντρων φιλοξενίας των λαθρομεταναστών.

Στο αστρονομικό ποσό του 1 δισ. ευρώ θα φτάσει, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Μετανάστευσης Γιάννη Μουζάλα, το κόστος του Μεταναστευτικού για τη χώρα μας, την ώρα που για μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια οι δανειστές πιέζουν για νέα μέτρα και ζητούν νέο αίμα!

Απαντώντας χθες σε ερώτηση στη Βουλή, διέψευσε τον Γιάννη Στουρνάρα, που προχθές μίλησε για κόστος της τάξης των 600 εκατ. ευρώ. «Τα έξοδα εμείς τα υπολογίζουμε πιο πολλά απ΄ό,τι ο κ. Στουρνάρας, ξεπερνούν το 1 δισ. Τα λεφτά που έχουμε πάρει και δεν έχουν εκταμιευτεί, όχι με δική μας ευθύνη, φτάνουν για να χτιστούν τα hot spots και τα relocation camps, και να λειτουργήσουν για 6-7 μήνες» είπε χαρακτηριστικά ο Μουζάλας.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι «λεφτά υπάρχουν»! Όχι, βεβαίως, για την ανακούφιση, έστω και στιγμιαία, του Ελληνικού Λαού, ο οποίος αντιμετωπίζει μια συνεχή επέλαση φοροληστρικών μέτρων, αλλά για να δημιουργούνται πολυτελείς χώροι διαμονής και φιλοξενίας όλων όσοι παράνομα εισέρχονται στην Χώρα μας.

Γιώργος Μάστορας