Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Βόλος : Ρομά εισέβαλαν σε σπίτι 85χρονης και την κρατούσαν όμηρο

Στιγμές αγωνίας στα χέρια τριών Ρομά έζησε το βράδυ της Πέμπτης μια 85χρονη γυναίκα, που την κράτησαν όμηρο για τουλάχιστον 2 ώρες μέσα στο σπίτι της στην οδό Σπυρίδη στον Βόλο. 
 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι τρεις άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι λίγη ώρα μετά τις εννιά το βράδυ με σκοπό να ληστέψουν την γυναίκα η οποία διαμένει μόνη σε μονοκατοικία.
Την στιγμή εκείνη διερχόταν του σημείου ένα συμβατικό αυτοκίνητο της ασφάλειας και οι αστυνομικοί εντόπισαν μια γυναίκα να είναι ανήσυχη στην γωνία του σπιτιού. Άμεσα κατέβηκαν απο το όχημα και ζήτησαν τα στοιχεία της. Μόλις έγιναν αντιληπτοί απο τους Ρομά, εκείνοι ταμπουρούθηκαν στο σπίτι κρατώντας όμηρο την ηλικιωμένοι γυναίκα. Στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που περικύκλωσαν το σπίτι και ζήτησαν απο τους ληστές να παραδοθούν. Ακολούθησαν διαπραγματεύσεις και τελικά οι τρεις Ρομά παραδόθηκαν.
Τόσο αυτοί όσο και η γυναίκα που έπαιζε ρόλο «τσιλιαδόρου» είναι σεσημασμένοι. Πληροφορίες απο τον Βόλο αναφέρουν πως αναζητείται μια ακόμη συνεργός τους. Στη γυναίκα που στο παρελθόν είχε πέσει ξανά θύμα ληστών, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και  είναι καλά στην υγεία της.